Survivor yeni bölümde neler yaşandı? Berna’dan sert çıkış

Survivor’da ilk eleme heyecanı bu akşam yaşanacak. İki gün üst üste dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler Takımından 4 kişi potaya girdi. İlk gün Erdi Ünver ve Fulya Şahin, ikinci gün Berna Keklikler ve Eser West SMS oylamasına çıkacak isimler oldu. Berna Keklikler adının konseyde yazılmasıyla gözyaşlarına hakim olamadı. Yeni bölüm fragmanında ise takım arkadaşlarına savaş açtı.

Survivor yeni bölümde neler yaşandı? Berna’dan sert çıkış

24 Ocak 2017 Salı ada konseyinde SMS sonuçlarına göre kimin eleneceği izleyiciler tarafından çok merak ediliyor. Cumartesi günü başlayan Survivor’da ilk eleme heyecanı bu akşam yaşanacak. İki gün oynanan dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler Takımından birinin gideceği kesinleşti. Bu sezon yapılan değişikliklerle Survivor 2017’de iki eleme oyunu oynandı. Pazar akşamı oynanan oyunu Gönüllüler Takımı kaybetti ve Erdi Ünver ile Fulya Şahin elenme adayı oldu. Dün akşamki oyunu yine Gönüllüler kaybetti ve Berna Keklikler ile Eser West de eleme potasına girdi. Berna Keklikler dün akşam ada konseyinde kendini yazan takım arkadaşlarına savaş açtı. Bu akşam ödül oyunundan sonra yapılacak büyük ada konseyinde elenecek ilk isim belli olacak. Seyirciler adaya veda edecek ismi büyük bir sabırsızlıkla bekliyor.   SURVIVOR SON DAKİKA HABERLERİ VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN…   İŞTE BERNA KEKLİKLER’İN AÇIKLAMASI VE SURVIVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI  

SURVIVOR’DA NELER OLDU?

Survivor 2017’nin ilk eleme bölümü için geri sayım başladı. 22 Ocak bölümünde İlk dokunulmazlık oyununda mağlup olan Gönüllüler, ikinci dokunulmazlık oyununu da kaybederek oldukça zor bir dönemece girdi. İkinci defa ada konseyine gitmek zorunda kalan Gönüllüler, konsey öncesinde kendi aralarında bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. İkinci dokunulmazlığı alan isim Ogeday oldu. 3. isim yine toplu oylama sonucunda ortaya çıkarken; 4. ismi Ogeday belirledi. Çoğunluk oyuyla elemeye kalan 3. isim Berna oldu. İkinci dokunulmazlığın sahibi Ogeday ise Eser West ismini verdi. Böylece Erdi, Fulya, Berna ve Eser West eleme potasına kaldı. Survivor’ın ilk elemesi bu akşam yapılacak, bu dört isimden biri ıssız ada defterini erkenden kapatmış olacak.  

KAYNAK : STAR Gazetesi

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ