Murat Ülker: Büyük bir adım attık
Murat Ülker, Yıldız Holding’in Ülker Bisküvi’deki yüzde 21 payını pladis’e devretmesine ilişkin açıklama yaptı.

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker twitter hesabı üzerinden Yıldız Holding’in Ülker Bisküvi’deki yüzde 21 payını pladis’e devretmesine dair açıklamalarda bulundu.
Murat Ülker açıklamasında Yıldız Holding’in sahibi olduğu pladis’in Ülker Bisküvi’yi satın alacağını belirtirken, “Bir büyük adım attık. Türk Yıldız Holding global şirketimiz pladis’i sahiplendi” dedi.
Murat Ülker, “Yanlış anlatma çabaları boşuna. pladis Yıldız Holding’in o da T.C. şirketi ve ailemizin, ve öyle kalacak. Gayemiz Türkiye’yi globale taşımak” yorumunda bulundu.
Yıldız Holding bugün KAP’a yaptığı açıklamada, Ülker Bisküvi’deki yüzde 21 payını hisselerinin tamamına sahip olduğu iştiraki pladis’e devredeceğini bildirirken, açıklamada “Yıldız Holding’in kontrol gücünde herhangi bir değişiklik olmayacaktır” denildi.
BloombergHT
KAYNAK : Haber7