Afrika’da paketlenen FETÖ’cüler mahkemede!
FETÖ/PDY’nin Orta Afrika ülkesi Gabon’daki yapılanmasına yönelik MİT tarafından düzenlenen operasyonla Türkiye’ye getirilen 3 şüpheli, “silahlı terör örgütü yöneticiliği” ve “uluslararası casusluk” suçlarından tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na getirilen şüpheliler Osman Özpınar, İbrahim Akbaş ve Adnan Demirönal‘ın, savcılığa ifade verme işlemleri tamamlandı.
Soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu, ifadelerini aldığı şüphelileri, “silahlı terör örgütü yöneticiliği” ve “uluslararası casusluk” suçlarından tutuklanma istemiyle nöbetçi İstanbul Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk etti.
KAYNAK : Haber7
ZİYARETÇİ YORUMLARI
BİR YORUM YAZ