NVIDIA GeForce 531.29 sürücüsü çıktı! İşte detaylar

NVIDIA, GeForce 531.29 Game Ready güncellemesi ile bazı oyunlarda performans iyileştirmesi yaparken bazı hataları da giderdi.

NVIDIA GeForce 531.29 sürücüsü çıktı! İşte detaylar

Bilgisayar donanımlarının stabil ve performanslı bir şekilde çalışması için üreticilerin yayınlamış olduğu güncellemelerin önemi büyük. Bu bağlamda AMD ve NVIDIA gibi firmaların belirli aralıklarla oyunları ve uygulamaları optimize ettiği yeni sürücüleri kullanıma sunuyor.

NVIDIA GeForce 531.29 Game Ready sürücüsü neler getiriyor?

Bu hedef doğrultusunda NVIDIA, GeForce 531.29 sürücü güncellemesini yayınladı. Yeni güncelleme ile bazı oyunlarda özel destekler sağlanırken, ortaya çıkan bazı sorunlar da yapılan yeniliklerle birlikte çözüme kavuşuyor.

GeForce Game Ready sürücülerinin son sürümü ile birlikte Atomic Heart artık DLSS3 desteği ile sunulurken, The Finals Closed Beta oyunlarında da yine Game Ready desteği sunulmuş durumda. NVIDIA geçtiğimiz ay da aynı oyunlar için Game Ready sürücüsü yayınladığı için kafamızın biraz karıştığını söyleyelim. Eğer bir hata var ise en kısa zamanda haberimizi güncelleyeceğiz.

Tüm bunların yanı sıra GeForce RTX 30 ve 40 Serisi GPU’larda Google Chrome ve Microsoft Edge tarayıcıları aracılığıyla yayınlanan videonun kalitesini artırmak için yapay zekayı kullanan RTX Video Süper Çözünürlük desteği de kullanıma açılıyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ