2021 Mercedes A-Serisi fiyat listesi! Bu fiyatlar ocak söndürür!

2021 model Mercedes A-Serisi fiyatları ocak söndürecek cinsten. Gelin hep beraber fiyatları mercek altına almış olalım! Bugün …

2021 Mercedes A-Serisi fiyat listesi! Bu fiyatlar ocak söndürür!

2021 model Mercedes A-Serisi fiyatları ocak söndürecek cinsten. Gelin hep beraber fiyatları mercek altına almış olalım!

Bugün Mercedes A-Serisi fiyat listesini sizlerle paylaşıyor olacağız. 2021 model yılını baz aldığımız aracın fiyatları gerçekten de tavan yapmış vaziyette. C sınıfı hatchback modeli olan otomobil, sınıfındaki rakiplerine kıyasla biraz daha az tercih ediliyor. Bunun en önemli sebeplerinden birisi ve hatta belki de en önemlisi modelin fiyatlandırma politikası. Bu politika, Mercedes’in diğer modellerinde olduğu gibi A-Serisinde de kendisini buram buram hissettiriyor.

2021 Mercedes A-Serisi fiyat listesi! Bu fiyatlar ocak söndürür!

Türkiye’deki sıfır otomobil pazarında yaşanan gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Bugünkü konuğumuz ise Almanya merkezli otomotiv devi olan Mercedes’in A-Serisi modeli. Aracın fiyat listesini sizlerle paylaşırken bir Mercedes satın almanın ne kadar zor hale geldiğini bir kez daha görüyor olacağız. Maalesef ki modelin baz donanım seviyesindeki fiyatı 540.000 TL’yi aşmış durumda.

Eğer siz de Mercedes satın almak istiyorum diyorsanız, bahsi geçen model sıfır olarak en uygun fiyatlı Mercedes modellerinin başında geldiğini bilmeniz gerekiyor. Dilerseniz artık biz de lafı daha fazla uzatmayalım ve sizleri 2021 Mercedes A-Serisi fiyatları ile baş başa bırakmış olalım. İşte detaylar!

A 200 AMG Benzin 163 Beygir

Fiyatı: 541.000 TL

A 200 AMG+ Benzin 163 Beygir

Fiyatı: 553.500 TL

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ