2020 AÖF final sınavı ne zaman? AÖF sınav tarihleri açıklandı!

Eğitimlerine Açıköğretim Fakültesi Anadolu Üniversitesi’nde devam eden adaylar AÖF Bahar dönem sonu sınavlarının ne zaman yapılacağını araştırıyor. Koronavirüs sebebiyle ara dönem sınavları (vize) online olarak gerçekleştirilmişti. YÖK yaptığı açıklamada üniversitelerde dijital imkanlarla sınavların yapılacağını açıkladı. Peki AÖF final sınavları ne zaman yapılacak? İşte Anadolu Üniversitesi sınav açıklaması….

2020 AÖF final sınavı ne zaman? AÖF sınav tarihleri açıklandı!

Normalleştirme takvimi kapsamında Açıköğretim Fakültelerinde eğitimlerini sürdüren öğrenciler sınavların nasıl gerçekleştirileceğini araştırıyordu. Anadolu Üniversitesi’nden beklenen açıklama geldi. AÖF final  sınavı tarihleri açıklandı. Ara dönem sınavlarında olduğu gibi öğrenciler sınav sistemine online olarak girebilecekler. AÖF final sınavına katılmak isteyen öğrenciler Anadolu Üniversitesi internet sitesinde bulunan öğrenci girişine T.C. kimlik numarası veya anadolu.edu.tr uzantılı e posta adreslerini kullanarak giriş yapabilirler. AÖF öğrencileri karşılaşarına gelen ekranda sorumlu oldukları ve  final sınavına girecekleri dersleri görüntüleyebilirler. Peki AÖF final sınavı ne zaman yapılacak? İşte AÖF sınav tarihleri…

2020 AÖF FİNAL SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK?

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim Sistemi bünyesindeki Açıköğretim, İşletme ve İktisat fakültelerinin 2019-2020 bahar dönemi dönem sonu sınavlarının 24 Haziran-8 Temmuz’da internet üzerinden yapılacağı açıkladı!

AÖF FİNAL SINAVLARI ONLİNE MI YAPILACAK?

Anadolu Üniversitesi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda AÖF dönem sonu sınavlarının Yükseköğretim Kurulunun açıklamaları doğrultusunda düzenleneceğini açıkladı. YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada ” Salgın süreci ve Sağlık Bakanlığının görüşlerine ilişkin değerlendirmelerimiz neticesinde dönem sonu sınavları ile bu eğitim öğretim yılını ait diğer bütün sınavların  yüz yüze gerçekleştirilmemesine karar verdik” şeklinde konuştu. Bu açıklamalarla birlikte AÖF dönem sonu sınavları online olarak gerçekleşecek.

 

  2020 AÖF AKADEMİK TAKVİM

AÖF Bahar dönemi ara sınavları salgın hastalık sebebiyle 18 Nisan- 7 Mayıs tarihlerinde online olarak gerçekleştirildi. İşte AÖF 2020 Akademik takvimi;

GÜZ DÖNEMİ ARA SINAVI 14-15 ARALIK 2019
GÜZ DÖNEMİ DÖNEM SONU SINAVI 18-19 OCAK 2020
BAHAR DÖNEMİ ARA SINAVI 18-19 NİSAN 2020
BAHAR DÖNEMİ DÖNEM SONU SINAVI 24 HAZİRAN
YAZ OKULU SINAVI 23 AĞUSTOS 2020

KAYNAK : Haber7

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ