2018 Yılbaşı gecesi televizyon TV kanalları programları 31 Aralık yayın akışı Show TV Kanal D TV 8

Yılbaşı programları 2018 yılbaşı akşamı televizyonda neler var 31 Aralık TV yayın akışı merak ediliyor. 2018 Yılbaşı gecesi televizyon TV kanalları programları 31 Aralık yayın akışı Show TV Kanal D TV 8’de neler var? Yılbaşını evde geçirmek isteyenler sık sık ‘’ 2018 yılbaşı programlarında ne var? 2018 yılbaşı akşamı televizyonda neler var 31 Aralık TV yayın akışı nasıl?’’ sorularına yanıt arıyorlar. Yılbaşı tatilinin yaklaşmasıyla birlikte tatlı telaş başladı. Yılbaşı tatili 2018 programları gümbür gümbür geliyor! Neredeyse tüm televizyon kanalları yeni yılı evde karşılayacak vatandaşlar için adeta yarışıyor. Renkli programlara ev sahipliği yapacak olan tv kanallarında yok yok! Peki 31 Aralık televizyon programında kimler var? 2018 Yılbaşı programlarında Show TV, TV8, ATV, KANAL D, FOX ve TRT 1 ekranlarında hangi programlar olacak? Birbirinden ünlü isimleri ağırlamaya hazırlanan televizyon programları yılbaşı gecesinde şenlik yaşatacak. Hangi ünlü nerede sahne alacak? 2018 yılbaşı tatilinde ünlüler hangi programlarda olacak? 31 Aralık yılbaşı gecesi Kanal D ekranlarında Huysuz Virjin yine herkesi kahkahalara boğacak. Show TV’de Evrim Akın’ın yayınladığı Çocuktan Al Haberi programı ünlüler bölümü ile ekrana gelecek. O Ses Türkiye 31 Aralık yılbaşı gecesi konukları ise güne damga vuracak! İşte merak edilen Yılbaşı programları 2018 yılbaşı akşamı televizyonda neler var 31 Aralık TV yayın akışında hangi programlar olacak? sorularının yanıtları ve detaylar haberimizde!

2018 Yılbaşı gecesi televizyon TV kanalları programları 31 Aralık yayın akışı Show TV Kanal D TV 8

Yılbaşı programları 2018 yılbaşı akşamı televizyonda neler var 31 Aralık TV yayın akışında neler olacak? 2018 Yılbaşı gecesi televizyon TV kanalları programları 31 Aralık yayın akışı Show TV Kanal D TV 8’de neler var?  Vatandaşlar sık sık bu soruların yanıtlarını sorgulamaya başladı. Pazartesi artık 2018 Ocak ayına girmiş olacağız. Peki öncesinde yılbaşı gecesi 2018 programlarında neler olacak? Yılbaşı gecesi evde olmak isteyen vatandaşlar bu soruların yanıtlarını merak ediyorlar. 31 Aralık 2017 Pazar gecesi tüm televizyon kanalları yılbaşı programları için düğmeye bastı! Eğlencesini evde yapmak isteyen birçok vatandaş için eğlenceli programlar televizyon ekranlarında yerini alacaktır. 2018 yılbaşı programlarında yok yok! 2018 yılbaşı tatili için geri sayım şimdiden başladı. 31 Aralık yılbaşı gecesi Show TV, Kanal D, TV 8 ve TRT 1 televizyon ekranlarında neler olacak? Acun Ilıcalı O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümünden ilk görüntüleri paylaştı. Yılbaşı akşamına Cem Yılmaz ve Yılmaz Vural’ın düeti damga vuracak. “O Ses Türkiye” 2018 yılbaşı özel programında sahneye çıkacak ünlü isimler belli oldu. Acun Ilıcalı, yılbaşı programı çekimlerinden ilk videoları da Instagram’dan paylaştı. İşte merak edilen Yılbaşı programları 2018 yılbaşı akşamı televizyonda neler var 31 Aralık TV yayın akışı detaylı bilgi star.com.tr’de!

 

HUYSUZ’LA YILBAŞI ÖZEL

Yeni yıla tüm coşkusuyla yine Kanal D’de giriliyor! Huysuz Virjin’in ağırladığı birbirinden ünlü isimler, keyifli anlar yaşatacak! Gülben Ergen, Demet Akalın, Muazzez Abacı, Kubat, gibi pek çok ünlü ismin sahne alacağı Huysuz’la Yılbaşı Özel 31 Aralık Pazar gecesi 23.45’te Kanal D’de!

 

ÇOCUKTAN AL HABERİ YILBAŞI ÖZEL

Evrim Akın’ın sunduğu “Çocuktan Al Haberi Ünlüler” yılbaşı özel bölümüyle herkesi kahkaha krizine sokmaya hazırlanıyor. Çocuktan Al Haberi Ünlüler’le 2018 herkes için çok komik, çok şaşırtıcı ve çok eğlenceli bir yıl olacak!Yılmaz Morgül, Burak Kut, Safiye Soyman, Faik Öztürk, Sahrap Soysal, Aydın Kurtoğlu, Sefa Doğanay, Aynur Aydın ve Özlem Yıldız gibi Türkiye’nin en sevilen isimlerinin konuk olacağı yılbaşı özel bölümünde birbirinden eğlenceli dakikalar yaşanacak. İkizlerin Aydın Kurtoğlu’nu sıkıştırdığı, Arda ve Burak Kut düetinin renk kattığı, Sefa Doğanay’ın Bülent Ersoy taklidi karşısında Nisan’ın şaşkınlıktan dilini yuttuğu, Faik Öztürk’ün ise Çitos Efe’yle yerde yuvarlandığı programda sürprizlerin ardı arkası kesilmeyecek.

 

O SES TÜRKİYE YILBAŞI ÖZEL

 

KAYNAK : STAR GAZETESİ

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ