‘2018 bütçesi geleceğimizi güçlendiren bütçedir’

Şahin Tin, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda görüşülmekte olan 2018 yılı merkezi yönetim bütçe tasarısına ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

‘2018 bütçesi geleceğimizi güçlendiren bütçedir’

15 Aralık 2017 Cuma 11:22document.write(”);//]]>

RESUL EKREM ŞAHAN AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda görüşülmekte olan 2018 yılı merkezi yönetim bütçe tasarısına ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

Şahin Tin, “AK Parti iktidarları olarak 16 yıldır hazırlanan her bütçede siyasetimizin merkezine insanı koyduk ve milletimizin emanetine her ne pahasına olursa olsun sahip çıktık” dedi.

Milletvekili Şahin Tin, “Ülkemizin her kuruşunu milletimizin her bir ferdinin hakkı olarak gördük ve bu hassasiyetle milletimize hizmet üretmenin gayretinde olduk. AK Parti iktidarlarımız boyunca 16 yıllık süreçte, büyümeyi hızlandırmak, enflasyonu düşürmek, gelir dağılımını iyileştirmek gibi temel konularda da mali disiplinden asla taviz vermeden hassas bir çalışma yürüttük. Bu süreçte tüm engellemelere ve 15 Temmuz gibi hain girişimlere rağmen, partimizin ve hükümetlerimizin aldığı kararlar sayesinde sürekli büyüyen ve her alanda gelişen bir Türkiye idealine milletimizi kavuşturmanın da haklı gururunu yaşadık” diye konuştu.

KAYNAK : yeniakit

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ