2017 Öğretmenler günü şiirleri! 24 Kasım Öğretmenler günü sözü…

2017 yılı itibariyle 24 Kasım Öğretmenler günün şiir okumak isteyen öğrenciler araştırmaya başladı. Bu konuya istinaden en yeni en samimi en içten Öğretmenler günü 1 kıtalık, 2 kıtalık, 3 kıtalık, 4 kıtalık şiirleri sizler için derledik. İşte uzun kısa 24 kasım sözleri…

2017 Öğretmenler günü şiirleri! 24 Kasım Öğretmenler günü sözü…

Öğretmenler günü her sene olduğu gibi heyecanla bekleniyor. Bu özel günde hocasına 24 Kasım öğretmenler günü şiiri okumak isteyen öğrenciler araştırmalarına başladı. 2017 yılı itibariyle en güncel en yeni öğretmenler günü şiir ve sözlerini arayanlar için derlediğimiz haberde birbirinde manalı 1 kıtalık, 2 kıtalık, 3 kıtalık, 4 kıtalık bulabilirsiniz. Peki 24 Kasım’ın önemi nedir? Bugün neden kutlanır? İşte öğretmenler günü sözleri ve tüm merak edilenleri.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ NE ZAMAN KUTLANMAYA BAŞLADI?

Millet Mekteplerinin açılışı ve Atatürk’ün Başöğretmenliği kabul tarihi olan 24 Kasım günü, 1981 yılından beri ( 24 Kasım Öğretmenler Günü ) olarak kutlanmaktadır. 24 Kasım Öğretmenler Günü, öğretmenlik mesleğini icra eden kimseleri onurlandırmak için çeşitli etkinliklerin düzenlendiği bir kutlama günüdür.

RESİMLİ ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJLARI İÇİN TIKLAYINIZ

 

KAYNAK : Haber7

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ