2017 ÖABT (Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi) sınav sonuç tarihi!

Dün ÖSYM tarafından gerçekleştirilen ve binlerce adayın bu zorlu maratonda ter döktüğü ÖABT sınavında sona gelindi. Peki, ÖABT sonuçları ne zaman açıklanacak?

2017 ÖABT (Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi) sınav sonuç tarihi!

16 Temmuz 2017 tarihinde adayların KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi için katılım gösterdiği sınavın ardından bir sonraki aşama olan sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihe gelindi. Adaylar hayalini kurdukları kamu kurumlarında görev alabilmek üzere merak ve heyecan içerişinde sınav sonuçlarını beklemeye koyuldu. KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi sınavının sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ile ilgili önemli gelişmeleri haberimizden şimdi öğrenebilirsiniz.

KPSS ÖABT SORU VE CEVAPLARI YAYINLANDI MI?

Adayların öğretmenlik alan bilgisi testi için hazırladığı sınav, dün saat 10:00’da tek oturum olmak üzere toplam 16 farklı branş türünde gerçekleştirildi. Adayların, 10:00’da başlayacak olan sınava 15 dakika öncesinden sınav binalarına alınma süreci tamamlandı. Saat 9:45’ten sonra gelen adaylar ise sınav binalarına alınmadı.
Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi soru ve cevaplarının ne zaman yayınlanacağına ilişkin konuya gelinirse, soru ve cevapların önümüzdeki günlerde ÖSYM’nin resmi web sitesinde yayınlanması bekleniyor. 

KPSS ÖABT SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi sınavına giren adaylar şimdi bekledikleri sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihle ilgili geri sayıma başladılar. Hedefledikleri başarıya ulaşmak isteyen adaylar, yorucu bir Öğretmenlik Alan Bilgisi testi sınavının ardından sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağına ilişkin arayışlarını sürdürüyor.

ÖSYM(Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi)’nin resmi web sitesinde yayınladığı tarihe göre KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Sınavı (ÖABT) sonuçları 4 Ağustos 2017 tarihinde açıklanacak. Sınav sonuçları belli olduğunda, ÖSYM’nin internet sitesi üzerinden duyuru yapılacak. Sonuçlarını öğrenmek isteyen adaylar, ÖSYM’nin resmi web sitesinden T.C. kimlik numaralarıyla giriş yaparak öğrenebileceklerdir.

KAYNAK : Haber7

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ