2017 En anlamlı 15 Temmuz Mesajları! Whatsapp Facebook paylaşımları

15 Temmuz cumartesi günü itibariyle anlamlı 15 Temmuz Demokrasi ve Özgürlükler Gününüz kutlu olsun. mesajları günün en çok arananlar listesine girdi. Buna istinaden hazırladığımız haberde WhasApp 15 Temmuz mesajlarına haberimizin detayından ulaşabilirsiniz

2017 En anlamlı 15 Temmuz Mesajları! Whatsapp Facebook paylaşımları

Fetullahçı terör örgütü (FETÖ) tarafından gerçekleştirilen alçak darbe girişiminin ardından bir sene geçti. 15 Temmuz’un yıldönümü tüm Türkiye’de çeşitli etkinlikler anma törenleri ile kutlanıyor. Bu nedenle 15 Temmuz mesajları bugün itibariyle çok araştırılan konulardan bir tanesi haline geldi. En anlamlı 15 Temmuz mesajlarını bu başlık altından kopyalayarak bugünün coşkusunu yine birlikte kutlayabilirsiniz. Sizler için hazırladığımız 15 Temmuz mesajlarını sosyal medyadan ve Whatsapp’tan paylaşabilirsiniz.

15 TEMMUZ MESAJLARI

– 15 Temmuz ihanetini unutmayacağız, unutturmayacağız. Nefretle yazdık hafızalarımıza hainleri, minnetle yazdık kalbimize şehitlerimizi. 15 Temmuz Demokrasi ve Özgürlükler Gününüz kutlu olsun.

– 15 Temmuz 2016’da yaşadığımız menfur darbe girişiminde hayatını kaybetmiş şehitlerimize Allah’tan rahmet diler 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü içtenlikle kutlarız.

– Darbe girişimine izim vermeyen Türk milleti hep var olsun. 15 Temmuz Şehitleri unutulmasın.

– Allah’a şükür ki darbelerin susturduğu ezanlardan, ezanların susturduğu darbeyi görebildik.15 Temmuz Demokrasi ve Özgürlükler Gününüz kutlu olsun.

– 15 Temmuz şehitler ve şahitler. Serden geçtik vatan, millet, Allah aşkına! Bütün düna bunu görüp döndü şaşkına. 15 Temmuz Demokrasi ve Özgürlükler Gününüz kutlu olsun.

– Başkomutan emir verdi: İnin meydana! Sahip çıkın al bayrağa, aziz vatana! 15 Temmuz Demokrasi ve Özgürlükler Gününüz kutlu olsun.

– VATAN İçin Yaşayıp Öldünüz; Siz Toprağa Değil, Kalplere Gömüldünüz. 15 Temmuz Şehitlerini yad Ediyoruz.

– Şimdi çok daha güçlüyüz. 80 milyon tek yumruk. Bu bilek bükülemez 15 Temmuz Demokrasi ve Özgürlükler Gününüz kutlu olsun.

-15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlu olsun.

– 15 Temmuz’da evinde rahat oturmaktansa Ülkesi için ölmeyi tercih eden bir millettir Türkiye

– Vatanımız için şehit olmuş 249 ve gazilerimize Milletçe ağlıyoruz. Şehitler Ölmez vatan bölünmez

– Herkes gönIünü ferah tutsun, bir kurtuIuş savaşı daha kazandı bu millet 15 Temmuz’da

– En büyük zaferimiz hiç düşmemek değiI, her düştüğümüzde kaIkabiImektir.

– Ayakta ölmek diz üstü yaşamaktan onurludur. Ne mutlu VATAN uğruna can verene!

– “Vurulup tertemiz alnından uzanmış yatıyor.. Bir hilâl uğruna Ya Rabb ne güneşler batıyor…”

– 249 Şehit daha 249 çift göz daha kapandı hayata. 249 ananın daha hıçkırıkIarı karıştı toprağa. 249 baba daha ağIadı evIadına.

KAYNAK : Haber7

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ