Zonguldak’a Ukraynalı gelin

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde 30 yaşındaki Alican Pulat, Bodrum’da tanıştığı Ukraynalı 26 yaşındaki İnna Bezborodova ile Türk gelenek ve göreneklerine göre yapılan düğünle evlendi.

Zonguldak’a Ukraynalı gelin

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yaşayan Alican Pulat ile Bodrum’da turizm şirketinde çalıştığı sırada tanıştığı Ukraynalı İnna Bezborodova evlendi. Ukraynalı gelin İnna Bezborodova düğününü Türk geleneklerine göre yapıp dünya evine girdi.

Geçtiğimiz Şubat ayında Kdz. Ereğli ilçesi müftülüğünde düzenlenen törenle İslamiyet’i seçen İnna Bezborodova, Alican Pulat ile resmi nikâh kıydı. Genç çiftin düğün törenleri ise Gülüç Belediyesi düğün salonunda gerçekleşti. Düğünde davul zurna eşliğinde oynayıp halay çeken Bezborodova’ ya Ukrayna’dan gelen ailesi ve arkadaşları da eşlik etti.

İnna Bezborodova’yı çok sevdiğini ifade eden damat Alican Pulat, kendisi ile çok mutlu bir hayat süreceklerine inandığını söyledi. Ukraynalı gelin İnna Bezborodova ise Türk gelenek ve göreneklerine göre yapılan düğününde çok eğlendiğini ve mutlu olduğunu ifade etti.
26 yaşındaki İnna Bezborodova ile Türk gelenek ve göreneklerine evlendi.

KAYNAK : Yenişafak

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ