FİRMANDEX'E HOŞGELDİNİZ!

“Yayılmasını sağlayanlar ayaklarını denk alsın”

Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu’nun ardından yaptığı açıklamada, DEAŞ’ın yayınladığı görüntülere ilişkin, “TSK’nın teyit ettiği bir bilgi yok. Özellikle sosyal medya sorumsuzca yayın yapılacak alan değildir. Bunun yayılmasını sağlayanlar ayaklarını denk alsın” ifadelerini kullandı.

“Yayılmasını sağlayanlar ayaklarını denk alsın”

Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu’nun ardından açıklamalarda bulundu.

Kurtulmuş’un açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

“Esnafa katkı sağlamak amacıyla Esnaf ve Sanatkarlar işsizlik fonuna sahip olacak.

MHP ile anayasa konusundaki görüşmelerimiz başından itibaren son derece açık ve şeffaf bir şekilde yürüyor. Başta belirlenen prensipler çerçevesinde herhangi bir sapma söz konusu değildir. Genel bir mutabakat, tam bir mutabakat içerisinde MHP, zaten Meclise inmiş olan, artık komisyonda da görüşülmeye başlanmış olan bu anayasa paketine destek vermeyi sürdürecektir.

Bu terör örgütünün yayınladığı görüntüye ilişkin TSK’nın teyit ettiği bir bilgi yok. Özellikle sosyal medya sorumsuzca yayın yapılacak alan değildir. Bunun yayılmasını sağlayanlar ayaklarını denk alsın.

“El-Bab Türkiye’nin ulusal güvenlik meselesidir”
Cerablus meselesinde, El-Bab meselesinde, Menbiç meselesinde, başta verilen sözler inşallah elde edilecektir. Türkiye’ye kimse yardım etmese de Türkiye bunu kendi ulusal meselesi olarak gördüğü için milli gücüyle bu desteği verecektir.

Anayasa değişikliği teklifi
Biz bu anayasa değişikliğini toplumu kamplaştırma değil, bütünleştirme aracı olarak görüyoruz. Millet ‘evet’ derse, hiç kimse mani olamaz.

Yaz saatiyle ilgili uygulama olmayacakYaz saatiyle ilgili uygulama olmayacak. Geri alıcı bir niyetimizin olmadığını bildirmek isterim.
Türkiye’nin girişimleriyle Halep’te insani dramları önleyecek adımlar attık. Suriye’de insani kayıpların bir an evvel bitirilmesini isteriz.”

02:24 dk27 Aralık 2016Internet Haber Merkezi / IHANuman Kurtulmuş: Ayağınızı denk alın

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, terör örgütü DEAŞ’ın 2 Türk askerini öldürdüğü iddiasıyla yayınladığı videoya ilişkin soruya yanıt verdi, bu tarz teröre hizmet eden görüntüleri paylaşanlara sert tepki gösterdi. Yılın son Bakanlar Kurulu Toplantısı sonrası kameraların karşısına geçen Kurtulmuş, “Bu video görüntüleriyle ilgili henüz TSK, Milli Savunma Bakanlığı tarafından teyit edilmiş, netleşmiş bir bilgi yoktur. Zaten teyit edilmiş bir bilgi olsa bunu kamuoyuyla paylaşırız” dedi. Terör örgütlerinin hedefinin bu tarz görüntülerle halka korku salmak olduğunu ifade eden Numan Kurtulmuş, “Kusura bakmasınlar, medyadaki bazı arkadaşlar da lütfen ayaklarını denk alsınlar. Özellikle sosyal medya sorumsuzca yayın yapılacak bir alan değildir. Türkiye, DEAŞ ile fiilen sahada bir savaş halindedir. Oturduğu sıcak masaların üstünde, uyduruk görüntüler üzerinden propagandalarla Türk halkının moralini bozmaya çalışmak vatanseverlik değildir” diye konuştu.

KAYNAK : Yenişafak

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ