Sular ne zaman gelecek İstanbul su kesintisi (Beşiktaş, Sarıyer ve Kağıthane) İSKİ arıza numarası nedir

Sular ne zaman gelecek İstanbul su kesintisi (Beşiktaş, Sarıyer ve Kağıthane) İSKİ arıza numarası nedir? sorularının yanıtları merak ediliyor. İSKİ İstanbul su kesintisi nerelerde görülecek? İstanbul’a sular ne zaman gelecek? Vatandaşlar sık sık bu soruların yanıtlarını araştırmaya başladı. Alınan son bilgiye göre İstanbul’un bazı bölgelerinde 24 saatlik su kesintisi yaşanacak. İstanbul’un bazı ilçelerinde 5 Ocak ve 6 Ocak tarihlerinde yaşanacak su kesintisi ile ilgili son dakika açıklaması gerçekleştirildi. İSKİ’den yapılan açıklama şöyle: ‘Çeliktepe- Ayazağa-Büyükdere-Maden Terfi Merkezlerinde zorunlu bakım, onarım ve yenileme çalışmaları yapılacağından; 5 Şubat 2018 Pazartesi günü 10:00 ile 6 Şubat 2018 Salı 10:00 saatleri arasında 24 saat süreyle aşağıda belirtilen bölgelere su verilemeyecektir. İstanbul’da su alamayacak bölgelerden birkaçı şunlardır; Kağıthane İlçesi: Çeliktepe, Emniyetevleri, Sultan Selim, Şirintepe, Seyrantepe ve Yeşilce Mahalleleri. İşte merak edilen İSKİ su kesintisi (Beşiktaş, Sarıyer ve Kağıthane) İstanbul’a sular ne zaman gelecek İSKİ arıza numarası nedir? sorularının yanıtları ve detayları haberimizde yerini alıyor.

Sular ne zaman gelecek İstanbul su kesintisi (Beşiktaş, Sarıyer ve Kağıthane) İSKİ arıza numarası nedir

İSKİ su kesintisi (Beşiktaş, Sarıyer ve Kağıthane) İstanbul’a sular ne zaman gelecek İSKİ arıza numarası nedir? sorularının yanıtları merak ediliyor. Vatandaşlar sık sık İSKİ (İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresİ) su kesintisi ne zaman sona erecek? İstanbul’da sular ne zaman gelecek? Araştırmasını yapıyor. Peki İSKİ arıza numarası nedir? Su kesintisi gündelik hayatta işlerimizi aksatan büyük bir problem olduğunu ve işlerimizi aksatan bir problem olduğunu söylersek yalan söylemiş olmayız. Ve bu su kesintisi ve su arızaları hakkında 7 gün 24 saat ulaşabileceğimiz, su kesintileri hakkında bilgi alabileceğimiz ve tahmini kesinti süresini öğrenebileceğimiz, ayrıca abonelik işlemlerini gerçekleştirebileceğimiz bir numara mevcut. 185’i tuşlayarak bu hizmetlerin hepsini gerçekleştirebilirsiniz. Ve bölgenizde ki yaşanan su arızalarını, tesisat problemleri İski’ye bildirebilirsiniz ve profesyonel yardım alabilirsiniz. İşte merak edilen İSKİ su kesintisi (Beşiktaş, Sarıyer ve Kağıthane) İstanbul’a sular ne zaman gelecek İSKİ arıza numarası nedir? sorularının yanıtları…

 

İstanbul’da bazı bölgelerde 24 saatlik su kesintisi

İstanbul’da, Beşiktaş, Sarıyer ve Kağıthane’nin bazı kesimlerinde pazartesi günü 24 saatlik su kesintisine gidilecek.

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) yaptığı yazılı açıklamayla; Çeliktepe- Ayazağa-Büyükdere-Maden Terfi Merkezlerinde zorunlu bakım, onarım ve yenileme çalışmaları yapılacağından pazartesi günü bazı bölgelerde 24 saat su kesintisi yaşanacağını bildirdi.

 

 

 

 

 

 

İSKİ’den yapılan açıklama şöyle:

“Çeliktepe- Ayazağa-Büyükdere-Maden Terfi Merkezlerinde zorunlu bakım, onarım ve yenileme çalışmaları yapılacağından; 5 Şubat 2018 Pazartesi günü 10:00 ile 6 Şubat 2018 Salı 10:00 saatleri arasında 24 saat süreyle aşağıda belirtilen bölgelere su verilemeyecektir.

 

Su Alamayacak Bölgeler;

Kağıthane İlçesi: Çeliktepe, Emniyetevleri, Sultan Selim, Şirintepe, Seyrantepe ve Yeşilce Mahalleleri.

Sarıyer İlçesi: Huzur, Ayazağa, Maslak, Reşitpaşa, Pınar, Poligon, Darüşşafaka, Cumhuriyet, Hacıosman, PTT Evleri, İstinye, Ferahevler, Çamlıtepe, Garipçe, Havantepe, Koç Üniversitesi, Maden, Rumeli Feneri, Rumeli Kavağı, Yenimahalle, Zekeriyaköy, Büyükdere, Kazım Karabekir, Kocataş, Bahçeköy Yeni ve Bahçeköy Merkez Mahalleleri.

Beşiktaş İlçesi: Konaklar, 4.Levent ve Yeni Levent Mahalleleri.”

 

İSKİ ARIZA TELEFONU NEDİR?

Su kesintisi gündelik hayatta işlerimizi aksatan büyük bir problem olduğunu ve işlerimizi aksatan bir problem olduğunu söylersek yalan söylemiş olmayız. Ve bu su kesintisi ve su arızaları hakkında 7 gün 24 saat ulaşabileceğimiz, su kesintileri hakkında bilgi alabileceğimiz ve tahmini kesinti süresini öğrenebileceğimiz, ayrıca abonelik işlemlerini gerçekleştirebileceğimiz bir numara mevcut. 185’i tuşlayarak bu hizmetlerin hepsini gerçekleştirebilirsiniz. Ve bölgenizde ki yaşanan su arızalarını, tesisat problemleri İski’ye bildirebilirsiniz ve profesyonel yardım alabilirsiniz.  Ayrıca www.iski.gov.tr adresine girerek, hem online bir şekilde su faturanızı ödeyebilirsiniz hem de kesintiler hakkında daha detaylı bilgiler alabilirsiniz. Ayrıca yukarıda verdiğim site üzerinden ülkemizde şehir şehir su teknik kalite raporlarını görüntüleyebilirsiniz ve fazla gelen faturanız için dilekçe gönderip fatura itirazı yapabilirsiniz. İstanbul dışı aramalar için İski’ye 0212 185 00 00 numarasını tuşlayarak ulaşabilirsiniz!

 

İSKİ HAKKINDA

2560 sayılı İSKİ Kanunu ile 1981 yılında kurulan İSKİ, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı bağımsız bütçeli bir kuruluştur. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı’nın aynı zamanda Yönetim Kurulu Başkanı olduğu İSKİ’de Büyükşehir Belediye Meclisiİdarenin Genel Kurulu’nu oluşturur. İSKİ Genel Müdürü Büyükşehir Belediye Başkanı’nın teklifiyle İçişleri Bakanı’nın onayıyla seçilir. İSKİ Genel Müdürü, İdarenin Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği’ni de yürütür. Yönetim Kurulu’nda ayrıca; biri kıdemli Genel Müdür Yardımcısı’ndan oluşan 4 üye bulunur. İSKİ Genel Kurulu (İBB Meclisi) tarafından seçilen 2 Denetçi, denetim görevini yürütür.

İSKİ, idari yapılanma olarak 5 Genel Müdür Yardımcılığı, Teftiş Kurulu Başkanlığı, Hukuk Müşavirliği, İç Denetim Birim Başkanlığı, 19 Daire Başkanlığı ve 96 Müdürlükten oluşmaktadır. Özellikle teknik kadrodaki personelin ağırlıklı olduğu Kurumda; 3 bin 870 işçi, 2 bin 621 memur olmak üzere toplam 6 bin 491 personel görev yapmaktadır.

İdarenin gelirinin tamamına yakını su satışıyla karşılanmaktadır. Yatırımların tamamına yakını da su satışından elde edilen gelirle yapılmaktadır.

İSKİ’nin hizmetlerinden faydalanmak isteyenler, İSKİ ile sözleşme yaparak su veya atıksu abonesi olurlar. Su tüketimleri mekanik veya kartlı sayaçlarla belirlenir. Sözleşmeler tüketici grubuna göre ev, işyeri, genel ve katma bütçeli kurumlar, sanayi ve şantiye, belediyelere toplu su, köy ev ve köy işyeri olarak ayrılır.

KAYNAK : STAR GAZETESİ

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ