Şenocak: İstanbul’da yapacak çok işimiz var
AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, “30 Mart akşamında çok daha fazla AK Partili belediye ile İstanbul’u yöneteceğiz” dedi.

İl Başkanı Şenocak, göreve başlamasıyla birlikte bir araya gelme talebinde bulunan vatandaşları İl Başkanlığında ağırladı. Yoğun kongre ve seçim sürecinin ardından toplu olarak AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen programa STK temsilcileri, şehit yakınları ve gaziler ile çeşitli sektörlerden yaklaşık 400 kişi katıldı.
Şehit aileleri, gaziler ve AK Parti’ye gönül vermiş vatandaşlarla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek sözlerine başlayan Şenocak, 24 Haziran seçimlerinde yüzde 52,6 oy oranıyla Recep Tayyip Erdoğan’ı yeni sistemin ilk Başkan’ı seçen vatandaşlara teşekkür etti.
KAYNAK : Haber7