MHP’li Yönter’den dikkat çeken mesaj: Hesaplaşma yaklaşıyor!

İran ile İsrail arasındaki savaşın altıncı gününde MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter’den dikkat çeken bir mesaj geldi.

MHP’li Yönter’den dikkat çeken mesaj: Hesaplaşma yaklaşıyor!

İsrail’in İran’a yönelik 13 Haziran’da başlattığı “Yükselen Aslan” saldırısı ve İran’ın başlattığı misilleme saldırıları altıncı gününde devam ederken Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter’den savaşa ilişkin bir değerlendirme geldi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter.

‘HESAPLAŞMA YAKLAŞIYOR’

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin açıklamalarını hatırlatan MHP’li Yönter, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin işaret ve iddia ettiği görüşlerine herkes kulak vermeli. Tehdit sinsi ve yoğun…Hesap ve hedef sahibi elbette İsrail’den ibaret değil, karşımızda Türk ve İslam düşmanlığını varlık sebebi sayan haçlı kafası, Siyonist- Emperyalist azgınlık var. Dikkat! Çember daralıyor, hesaplaşma yaklaşıyor!” ifadelerini kullandı. 

BAHÇELİ: ‘İSRAİL ANADOLU’YU ÇEVRELEMEK İSTİYOR’

Devlet Bahçeli, dün İsrail’in İran’a yönelik saldırısına ilişkin açıklama yapmıştı.

Bahçeli, İsrail’in İran’a yönelik saldırılarına ilişkin, “İsrail’in siyasi ve stratejik amacı Anadolu coğrafyasını çevrelemek, terörsüz Türkiye hedefini efendileri hesabına baltalamaktadır. İran’a karşı 13 Haziran saldırısı göstermiştir ki her an tedbir ve teyakkuz halinde olmak coğrafyamızın bize yüklediği sorumluluktur. Aksi halde bölgesel alanda kıvılcımı çakılacak bir savaşın küresel eksene sıçraması halinde hiçbir millet, hiçbir medeniyet bunun altından kalkamayacaktır” demişti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ