Kurtulmuş’tan İngiltere’deki terör saldırısıyla ilgili açıklama

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, İngiltere’deki terör saldırısıyla ilgili ‘Hiçbir şekilde terör örgütleri arasında hiçbir ayrıma gitmememiz gerektiğini bir kere daha gördük. Dünyanın her yeri terörün muhatabadır. Her büyük şehir tehlike altındadır, dünyanın bütün havaalanları, bütün metroları her yer terör saldırılarının muhatabı olabilecek bir konumdadır. Dolayısıyla hiç ayrımda bulunmaksızın bir insanlık suçu olan bu teröre karşı topyekun insanlık cephesinde birleşmemiz ve mücadele etmemiz lazım.’ değerlendirmesinde bulundu.

Kurtulmuş’tan İngiltere’deki terör saldırısıyla ilgili açıklama

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, İngiltere’deki terör saldırısıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kurtulmuş, “Hiçbir şekilde terör örgütleri arasında hiçbir ayrıma gitmememiz gerektiğini bir kere daha gördük. Dünyanın her yeri terörün muhatabadır. Her büyük şehir tehlike altındadır, dünyanın bütün havaalanları, bütün metroları her yer terör saldırılarının muhatabı olabilecek bir konumdadır. Dolayısıyla hiç ayrımda bulunmaksızın bir insanlık suçu olan bu teröre karşı topyekun insanlık cephesinde birleşmemiz ve mücadele etmemiz lazım.

İngiltere’nin merkezinde Londra’nın merkezinde, parlamentonun hemen birkaç adım ötesinde böyle bir saldırı gerçeklemesi fevkalade düşündürücüdür. Terörün artık sınırı yok. Terörün muhatabı şu ülkedir, şu bölgedir, şu şehridir, şu şehrin bu bölgesidir diye maalesef bir kısıtlama söz konusu değil. Terör, dünyanın her yerinde hareket edebileceğini ortaya çıkarmıştır.

Herkesin, bütün dünyanın, bütün uluslararası camianın aklını başına alması ve teröre karşı bir ortak insanlık cephesi oluşturmanın ne kadar hayati ve önemli olduğu bir kere daha teyit edilmiştir. Ölenlere, ölenlerin ailelerine ve İngiliz milletine taziyelerimizi ifade ediyoruz.” dedi.

KAYNAK : STAR GAZETESİ

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ