Denizlispor’un olay kalecisi Mustafa Sünger’in babası konuştu: Oğlum doğuştan Galatasaraylı

Galatasaray’ı Türkiye Kupası’ndan eleyen Denizlispor’da gecenin kahramanı genç kaleci Abdülkari Sünger olmuştu. Sünger yaptığı 18 kurtarışla rekor kırmış ve Galatasaray’a geçit vermemişti. 21 yaşındaki kalecinin babası Mesut Sünger konuştu.

Denizlispor’un olay kalecisi Mustafa Sünger’in babası konuştu: Oğlum doğuştan Galatasaraylı

Denizlispor’un kalecisi Abdülkadir Sünger’in annesi ve babası, Yeni Asır’a konuştu. Baba Mustafa Mesut Sünger oğluyla gurur duyduklarını anlattı ve şunları söyledi:

Anne Fatma Sünger ise, “Telefonla konuşurken bile gözlerimden yaş geldi. Allah başarılarını daim etsin inşallah. İlkokuldan bu yana futbol oynar. Gece sevinçten uyuyamadım. Oğlum için Yasin okudum” dedi.

Ayrıca Abdülkadir’in 4 sene önce ciddi bir trafik kazası geçirdiği ve futbolu bırakma noktasına geldiği ortaya çıktı. Genç kaleci özel tedavi sonrasında futbola dönebildi.

Öte yandan duygulu anne-baba ise başka takımları tutuyor. Baba Sünger’in Fenerbahçeli olduğu öğrenilirken; anne Sünger ise Beşiktaşlı. 

KAYNAK: Posta

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ