Çalık’tan İYİ Partili Çıray’a bildiri tepkisi: Haddinizi bilin

AK Partili Çalık’tan skandal bildiriye destek veren Çıray’a sert sözler: Haddinizi bilin

Çalık’tan İYİ Partili Çıray’a bildiri tepkisi: Haddinizi bilin

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 103 emekli amiralin yayınladığı skandal bildiriye destek veren İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray’a tepki gösterdi.

AK Parti MYK yarın bildiri gündemiyle toplanacak

Bildiri tepkisi: Kelimenin tam anlamıyla edepsizler

Darbe imalı bildiriyi imzalayan 103 amiral kimdir

Milli Savunma Bakanlığı’ndan sert ‘bildiri’ tepkisi

Deniz Kuvvetlerinde emekli 103 amiralin, hükümeti, TSK’yı ve TBMM’nin yasama faaliyetini hedef alan ve tehdit dolu ifadeler içeren bildirisine destek veren İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray’a bir tepki de AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık’tan geldi.

Çalık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bildiriye “Gözü alabilene hodri meydan” ifadeleriyle tepki gösterdi. Çalık, “Türkiye artık millete ve milletin iradesine meydan okunacak bir ülke değildir. Aksini düşünen varsa hodri meydan” dedi. Çalık bildiriye destek veren İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray’a da tepki göstererek, “Darbe yapmak isteyenlerin, darbelere destek verenlerin sonunu unutmayın. Yoksa bu aziz millet size itina ile haddinizi bildirir. 103 amiral eskisi ve İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray gibiler haddinizi bilin” ifadesinde bulundu.

KAYNAK : Haber7

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ