Bozdağ: HDP, PKK’nın Meclis’te olması demektir
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ: “HDP dediğimiz parti PKK’nın partisi değil mi? PKK’nın uzantısı değil mi? Şimdi HDP’nin vekil çıkarması demek PKK’nın parlamentoda temsilcilerinin olması demektir”

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, “Şimdi diyorlar ki HDP barajın altında kalırsa vekillerin çoğunu onların alacağını AK Parti alır. Ben buradan CHP’ye oy veren gönüllü bütün CHP’li dostlarımıza, kardeşlerimize, hemşehrilerimin vicdanına sesleniyorum, soruyorum; HDP milletvekili çıkarsa mı Türkiye’nin hayrına olur, yoksa AK Parti çıkarsa mı? HDP dediğimiz parti PKK’nın partisi değil mi? PKK’nın uzantısı değil mi? Şimdi HDP’nin vekil çıkarması demek PKK’nın parlamentoda temsilcilerinin olması demektir.” dedi.
Bozdağ, Boğazlayan ilçesinde partisince düzenlenen mitinde yaptığı konuşmada, AK Parti hükümetlerinin hizmetlerinin, ortaya koyduğu projelerin muhalefet partilerince yıkılacağının söylendiğini belirterek, muhalefete tepki gösterdi.
KAYNAK : Haber7