Avrasya Tüneli’nden ihlalli sürücülere kolaylık!

Avrasya Tüneli, ihlalli geçiş yapan sürücülerin kimlik bilgilerini koruyarak herhangi bir mağduriyet yaşamayacaklarını garanti altına alıyor.

Avrasya Tüneli’nden ihlalli sürücülere kolaylık!

3D secure sistemi ile güvenli ödeme seçeneği sunan Avrasya Tüneli, ihlalli geçiş yapan sürücülerin kimlik bilgilerini koruyarak herhangi bir mağduriyet yaşamayacaklarını garanti altına alıyor

Avrasya Tüneli Bilgi Teknolojileri & Ücret Toplama Sistemleri Koordinatörü Murat Çalışırişçi, İstanbul’un trafik sorununu çözmeye yardımcı olan Avrasya Tüneli’nin geçiş ücretleri ve ödeme koşulları hakkında bilgiler verdi.

Yapılan açıklamada; tünelin resmi internet sitesi üzerinden yapılan ihlalli geçiş ödemelerinin ve girilen kart bilgilerinin güvenliği, Kartlı Ödeme Endüstrisi Veri Güvenlik Standardı (PCI-DSS) denetiminden düzenli olarak geçtiği ve en üst seviye olan (PCI-DSS Level 1) lisansına sahip olduğu belirtilirken, tek kullanımlık SMS şifre doğrulaması ile kart sahibinin ve kartın güvenliğini maksimum seviyede tutan ve internet ortamında izinsiz kullanıma karşı koruyan 3D secure sistemi ile kredi kartı bilgilerinin doğruluğu kontrol edildiği bildirildi.

İhlalli geçiş yapan kullanıcıların, web sitesi üzerinden ödemelerini kolaylıkla yapabileceklerini vurgulayan Avrasya Tüneli Bilgi Teknolojileri & Ücret Toplama Sistemleri Koordinatörü Murat Çalışırişçi, “Asseco SEE’nin çözümleri Avrasya Tünelinin, sahip olduğu yüksek teknoloji ve ileri mühendislik bütüncül yaklaşımıyla örtüşüyor. Bu konuda, web sitesini de son kullanıcıların hem sağlıklı bilgi alması hem de ihlalli geçiş ödemelerini kolaylıkla yapmaları için kullanıma sunuyoruz” dedi.

AVRASYA TÜNELİ PROJESİ ÖZELLİKLERİ

İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi Projesi olarak bilinen Avrasya Tüneli’nin temeli 26 Şubat 2011 tarihinde atıldı. Asya ve Avrupa yakalarını, Kennedy Caddesi’nde Kumkapı ile D-100 Karayolu’nda Koşuyolu mevkii güzergahında deniz tabanının altından bağlayan ve boğaz geçişine imkan sağlayan Avrasya Tüneli, toplam güzergah tünel ve bağlantı yolları ile 14,6 kilometre uzunluğunda projelendirildi. 

Marmaray’ın 1,2 kilometre kadar güneyinde inşa edilen Avrasya Tüneli, Marmaray tüp geçidinden sonra ikinci deniz altı tüneli olarak tarihe geçti. 

Tünel kazısını yapan ve ‘Yıldırım Bayezid’ adı verilen tünel açma makinesi (TBM); 33,3 kW/m2’lik kesici kafa gücü ile dünyada 1. sırada, 12 bar’lık tasarım basıncı ile 2. sırada ve 147,3 m2’lik kesici kafa alanı ile 6. sırada yer alıyor.

KAYNAK : Haber7

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ