AÖF vize sınavı saat kaçta

AÖF Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bahar dönemi ara vize sınavları 29-30 Nisan 2017 Cumartesi ve Pazar günleri dört oturum şeklinde yapılacak.

AÖF vize sınavı saat kaçta

AÖF Anadolu Üniversitesi 2. dönem bahar dönemi ara vize sınavları 29-30 Nisan tarihlerinde yapılacak. Sınava girecek yaklaşık 1.5 milyon kişi sınav giriş yerlerini ve giriş belgelerini Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinin resmi internet sitesi olan anadolu.edu.tr/acikogretim adresinden ÖĞRENCİ GİRİŞİ yaparak alıyor. Sınav oturumlarıyla ilgili bilgi almak isteyen vatandaşlar da sınav oturum saatlerini internette araştırıyor. AÖF sınavları dört oturum şeklinde yapılmaktadır. Cumartesi iki, pazar günü iki oturum şeklinde yapılan sınavlarda, sabah oturumu 9.30’da öğle oturumu da saat 14.00’te başlamaktadır. 2 saat sürenin verildiği sınavlarda ter dökecek öğrencilerin dikkat etmesi gereken bazı kurallar var. Bunlara haber detayından bakabilirsiniz. AÖF giriş belgesi almak için aşağıdaki linki tıklayın.

 

AÖF BAHAR DÖNEMİ VİZE SINAVI GİRİŞ BELGESİ EKRANI İÇİN TIKLAYIN…

 

AÖF öğrencilerine, sınava gireceği her ders için 20 soru sorulacak, 30’ar dakika sınav süresi verilecektir. Sınavlar Cumartesi-Pazar günleri dört oturum halinde yapılmaktadır. Bahar döneminde Cumartesi ve Pazar Sabah oturumunda 2. ve 6. yarıyılların, öğleden sonra oturumunda 4. ve 8. yarıyılların sınavları yapılmaktadır.

 

AÖF 2. DÖNEM VİZE SINAVLARI KAÇ OTURUM, OTURUMLAR SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

AÖF Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bahar dönemi sınavları 29-30 Nisan tarihlerinde sabah ve öğle oturumları olmak üzere 4 oturum şeklinde gerçekleştirilecek. Sabah oturumları saat 9.30’da başlayacak 11.30’da bitecek. Öğle oturumları ise 14.00’te başlayacak, 16.00’da sona erecek.

 

Sınava girmek için gerekli olan belgeler ise; Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi, Fotoğraflı ve soğuk damgalı nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, zorunlu askerlik görevini yerine getirmekte olan er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi, Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen Baro Kartı/Avukat Kimlik Belgesi, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar, yurt dışında yapılan sınavlarda o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir.

KAYNAK : STAR GAZETESİ

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ