Hospitalist

Telefon
Faks
0212 462 8821
FİRMA HAKKINDA
FOTO GALERİ
VİDEO
KONUM
YORUMLAR

1992 yılında Bağcılar Meydan’ında, Bağcılar Hastanesi adıyla yola çıkan hastanemiz 2007 yılından bu yana aynı binada Özel Hospitalist Hastanesi adıyla hizmet vermeye devam etmektdir. Hastalar arasında hiç bir ayrım gözetmeden “Önce İnsan” ilkesiyle yola çıkan Özel Hospitalist Hastanesi en iyi ve en kaliteli sağlık hizmetini, deneyimli uzman kadrosu ve güler yüzlü personelleriyle 7 gün 24 saat vermeyi amaç edinmiştir.

Iso 9001:2008 Kalite Belgesine sahip olan, Sağlık Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan Sağlık Hizmet Kalite Standartları Sistemi çerçevesinde A grubu olarak sınıflandırılmıştır.

Vizyonumuz
Akılcı, etik, yenilikçi, kaliteli, rekabetçi anlayış doğrultusunda planlı programlı çalışma ile farklılıklar yaratan kalıcı üstünlükler sağlayan, sürekli sürdürülebilir büyüme potansiyeli olan, süreç içerisinde Ülkemizde sağlık hizmetleri alanında “bir model ve marka” olmaktır.

Misyonumuz

Çağdaş bilgi ve ileri teknolojiyi kullanan, uluslararası etik kuralları benimseyen, haklar ve sosyal sorumluluğunun bilincinde, ekip çalışmasını benimsemiş, dinamik ve yetkin kadrosuyla;

Kaliteden ödün vermeyen, ekonomik, hızlı ve güvenilir
Hasta haklarına saygılı
Hasta ve ailesinin memnuniyetini önemseyen birey odaklı yaklaşımıyla mükemmel sağlık hizmeti veren “Referans bir hastane” olmaktır.

KAYNAK : http://www.hospitalist.com.tr

Henüz resim eklenmemiş.

Henüz video eklenmemiş.

41.034522,28.855113

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

FİRMA HAKKINDA BİR YORUM YAZIN

FİRMAYI SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ