Şehit Halisdemir KPSS’de soruldu

Dün yapılan Ortaöğretim KPSS’de üç milyonu aşkın aday ter döktü. 2 saat süren sınavda en dikkat çeken ayrıntı, 15 Temmuz Şehidi Ömer Halisdemir ile ilgili sorulan soru oldu. Adaylara, Şehit Halisdemir’in isminin hangi üniversiteye verildiği soruldu.

Şehit Halisdemir KPSS’de soruldu

Ortaöğretim için gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) dün tamamlandı. 2 saat süren sınavda en çok dikkat çeken ayrıntılardan biri 15 Temmuz Şehidi Ömer Halisdemir ile ilgili sorulan soru oldu. Sınava giren adaylara Şehit Halisdemir’in isminin hangi üniversiteye verildiği sorusu yöneltildi.

NİĞDE’NİN ŞEHİDİ UNUTULMADI

15 Temmuz darbe girişimi gecesi Özel Kuvvetler Komutanlığı’nda astsubay görevindeki darbeci komutanı başından vuran kahraman asker Şehit Ömer Halisdemir, KPSS’de bir soruda yer aldı. Geçtiğimiz günlerde Niğde Üniversitesinin adının Şehit Ömer Halisdemir Üniversitesi olarak değiştirilmesi KPSS’de soruldu; Soru: “Hangi üniversitenin adı Ömer Halisdemir olarak değiştirilmiştir?”
Cevap: Niğde Üniversitesi

Soru: Hangi üniversitenin adı Ömer Halisdemir olarak değiştirilmiştir. Cevap: Niğde Üniversitesi.

120 SORUYA 120 DAKİKA

Kamu kurum ve kuruluşlarının bazı kadro ve pozisyonlarına personel atamak için yapılan KPSS ortaöğretim oturumu dün saat 12:00’da tamamlandı. Genel yetenek ve genel kültür testlerinden oluşan KPSS ortaöğretim saat 10:00’da başladı. Toplam 120 soruya 120 dakika verilen sınav, tek oturumda tamamlandı.

KAYNAK : Yenişafak

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ