Yeni Gelin 13. yeni bölüm fragmanı Yeni Gelin son bölüm Show’da

Yeni Gelin 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Show TV’nin beğenilen komedi dizisi Yeni Gelin sevilerek izlenmeye devam ediliyor. Her bölümünde komik olayların yaşandığı dizinin son bölümünde kadınlar, altınları buldu, yardım için Baran’a gittiler. Altınları satıp zengin olmanın hayallerini kurdular. Ancak o iş o kadar kolay olmadı. Defineyle ilgili efsaneler, özellikle Ayşe’yi fazlasıyla etkiledi. 3 Haziran Cumartesi akşamı ekrana gelecek olan Yeni Gelin 13. yeni bölüm fragmanı ve yayınlanan son bölüm izleme linki haberimizde.

Yeni Gelin 13. yeni bölüm fragmanı Yeni Gelin son bölüm Show’da

Yeni Gelin 13. yeni bölüm fragmanı son bölüm ardından yayınlandı. Show TV’nin komedi dizisi Yeni Gelin eğlenceli bir bölümle ekrana geldi. Jessica May, Tolga Mendi, Mustafa Avkıran, Dağhan Külegeç, Sema Keçik, Lale Başar, Renan Bilek, Yonca Şahinbaş, Burçin Bildik, Zeynep Kankonde, Esin Gündoğdu, Murat Kocacık gibi isimlerin yer aldığı Yeni Gelin dizisinin 13. bölümü 3 Haziran 2017 Cumartesi akşamı saat 20.00’de yayınlanacak. Yeni Gelin son bölümde kadınlar, altınları buldu, yardım için Baran’a gittiler. Altınları satıp zengin olmanın hayallerini kurdular. Ancak o iş o kadar kolay olmadı. Defineyle ilgili efsaneler, özellikle Ayşe’yi fazlasıyla etkiledi. Yeni Gelin 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, takipçilerinin merakla beklediği fragman…

YENİ GELİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kadınlar, altınları bulmuş, yardım için Baran’a giderler. Altınları satıp zengin olmanın hayallerini kurarlar. Ancak o iş o kadar kolay olamayacaktır. Defineyle ilgili efsaneler, özellikle Ayşe’yi fazlasıyla etkiler.

 

YENİ GELİN SON BÖLÜM İZLE SHOW TV

 

Kalender Türkmen’in ilişkisini öğreniyor. Türkmeni affetmez ve ona ceza verir. Türkmen çareyi kaçmakta bulur.

 

Şirin, Ferhat’la olan ilişkisini bitirir. Ramazan ayının gelişiyle birlikte evde huzur, birlik, beraberlik rüzgarı esse de altınların varlığı, kadınların huzurunu iyice kaçırmıştır. Altın sevdası, kadınların başına umduklarından çok daha büyük bir bela açacaktır.

KAYNAK : STAR GAZETESİ

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ