Özel Tekirdağ Star Medica Hastanesi

Adres
Cengiz Topel Meydanı No: 10, Orta Cami Mah., Merkez, Tekirdağ
Telefon
Faks
0 282 263 33 86
FİRMA HAKKINDA
FOTO GALERİ
VİDEO
KONUM
YORUMLAR

VİZYONUMUZ

Sağlık alanındaki değişme ve gelişmeleri takip ederek sistemine yansıtan, teknolojiye uygun, deneyimli ve kalıcı kadrosunu sürekli eğitimle destekleyen, hasta memnuniyetini ön planda, sağlık hizmetinde Türkiye’nin öncü sağlık kuruluşlarından biri olmaktır.

MİSYONUMUZ

İnsanlığa sunulan en kutsal hizmetlerden biri olarak kabul edilen sağlık hizmetini: uzmanlaşmış tüm dallarda; bilgili, ilgili, insan haklarına saygılı, güler yüzlü personelimizle hasta memnuniyetini ön planda tutarak gerçekleştirmek ve teknolojinin en son imkânları ile tanı ve tedavi metodlarını kullanarak, kaliteli hizmet anlayışını benimsemiş bir sağlık kuruluşu olmaktır.

DEĞERLER

Hasta merkeziyetçi yaklaşımla tüm hasta ve hasta yakınlarımıza sıcak, kendilerini rahat hissedebilecekleri bir ortam oluşturma gayretindeyiz. “Biz sizler için ve size yardım için varız”, bu bizim temel yaklaşım politikamızdır. Hasta haklarına saygılı, herhangi bir ayrım gözetmeksizin tüm hastalarımıza eşit hizmet sunmaktayız. Hastalarımızla açık iletişim kurarak teşhis ve tedavi süreçlerinde söz sahibi olmaları sağlanmaktadır.
Çalışanlarımızın iş ve artı değer yaratmasının kurumumuzun gelişimi için öneminin farkındayız. Çalışanlarımızla ortak hedef ve değer oluşturarak gelişeceğimizin bilincindeyiz. Sağlıkta kaliteyi ve gelişmeleri takip ediyoruz.
Hizmet süreçlerimizde sadece sezgi, duygu ve deneyimlerimize değil sağlık ve kalitedeki gelişmeleri takip ederek kullanılmasına önem ve öncelik veriyoruz.

Henüz resim eklenmemiş.

40.978444,27.511661

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

FİRMA HAKKINDA BİR YORUM YAZIN

FİRMAYI SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ