Fazilet Hanım ve Kızları 8. yeni bölüm fragmanı Fazilet Hanım son bölüm Star’da

Fazilet Hanım ve Kızları 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Star TV’nin hatırı sayılır izleyici kitlesine sahip dizisi Fazilet Hanım ve Kızları son bölüm ekrana geldi. Yeni bölümü 13 Mayıs akşamı ekrana gelecek olan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin son bölümünde Hazan, Sinan’ın doğup büyüdüğü evi almasıyla neye uğradığını şaşırdı. Sinan’ın Hazan’a ev alması, Yağız ve Sinan’ı bir kez daha karşı karşıya getirdi. Saklandıkları evde duygusal anlar yaşayan Ece ve Yasin, kendilerini bir anda kabusun içinde buldu. Ece’den gelen yardım çağrısına cevap vermek, beklenmedik birine düştü. Fazilet Hanım ve Kızları 8. yeni bölüm fragmanı ve yayınlanan son bölüm izleme linki.

Fazilet Hanım ve Kızları 8. yeni bölüm fragmanı Fazilet Hanım son bölüm Star’da

Fazilet Hanım ve Kızları 8. yeni bölüm fragmanı son bölüm ardından yayınlandı. Fazilet Hanım ve Kızları cumartesi akşamlarının en çok izlenen dizilerinde üst sıralarda yer almaya devam ediyor. Takipçileri tarafından her bölümü soluksuz izlenen Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin son bölümünde Hazan, Sinan’ın doğup büyüdüğü evi almasıyla neye uğradığını şaşırdı. Sinan’ın Hazan’a ev alması, Yağız ve Sinan’ı bir kez daha karşı karşıya getirdi. Saklandıkları evde duygusal anlar yaşayan Ece ve Yasin, kendilerini bir anda kabusun içinde buldu. Ece’den gelen yardım çağrısına cevap vermek, beklenmedik birine düştü. Nazan Kesal, Deniz Baysal, Afra Saraçoğlu, Mahir Günşıray, Gülsen Tuncer, Çağlar Ertuğrul, Alp Navruz, Tuğba Melis Türk, Tolga Güleç, Hazal Türesan, İdris Nebi Taşkan, Ecem Baltacı, Zerrin Nişancı ve Sevinç Erol’un oyuncu kadrosunda yer aldığı Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin 8. yeni bölümü 13 Mayıs 2017 Cumartesi akşamı saat 20.00’de Star TV ekranlarındaki yerini alacak. Fazilet Hanım ve Kızları 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte merakla beklenen fragman…

FAZİLET HANIM VE KIZLARI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ece ve Yasin, kendilerini bir anda kabusun içinde buluyor

Hazan, Sinan’ın doğup büyüdüğü evi almasıyla neye uğradığını şaşırmıştır. Fazilet, Yasin’le kaçan Ece’yi bulmak için ortalığı birbirine katarken, Fazilet’in Ece’ye meydan dayağı attığını öğrenen Hazan, annesine öfkeli, kardeşinin peşindedir.

 

FAZİLET HANIM VE KIZLARI SON BÖLÜM İZLE STAR TV

 

İki kardeş karşı karşıya kalıyor

Sinan’ın Hazan’a ev alması, Yağız ve Sinan’ı bir kez daha karşı karşıya getirir. Saklandıkları evde duygusal anlar yaşayan Ece ve Yasin, kendilerini bir anda kabusun içinde bulur. Ece’den gelen yardım çağrısına cevap vermek, beklenmedik birine düşer.

 

Hazan ile Sinan’ı yakınlaştıran olaylar

Kardeşi için çok endişelenen Hazan, hayatının en zor gecelerinden birini Sinan’la paylaşmak zorunda kalır. Hazan’ın zor gecesi, Sinan’ın umduğu gibi gitmezken, Yağız’ın Hazan’la ilgili katı yargıları kırılmak üzeredir.

KAYNAK : STAR GAZETESİ

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ