Anne 24.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Zeynep Turna’nın yaşadığını…

Star TV’nin reyting rekoru kıran Anne dizisi son bölümü ile yine nefes keserken Anne 24.bölüm fragmanı büyük merak konusu oldu.

Anne 24.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Zeynep Turna’nın yaşadığını…

Ekranların en çok izlenen dizileri arasında yer alan Anne dizisi son bölümü dün akşam yayınlandı. Yine heyecan dolu bir bölümü geride bırakan Anne 24.bölüm fragmanı büyük merak konusu oldu. Fakat sevilen dizi Anne yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Son bölümünde Zeynep öğretmen Turna’yı görmesi diziye damga vurdu. Peki Anne dizisi 24.bölümünde neler olacak? İşte yeni bölüm ile ilgili tüm detaylar

ANNE DİZİSİ SON SAHNESİ NEFES KESTİ

Başrolünde Cansu Dere, Beren Gökyıldız ve Vahide Perçin’in yer aldığı Anne dizisi 24.bölümü ile 18 Nisan salı günü Star TV ekranlarında yerini alacak.

ANNE DİZİSİ FİNAL YAPACAK

Star TV’de ekranlara gelen ‘Anne’ dizisi sezon sonunda final yapacak. Dizinin başrol oyuncusu Cansu Dere, reyting yarışında önemli başarı elde eden ‘Anne’nin bu sezon sona ereceğini açıkladı. 

Önceki gün Bebek sahilde öğle yemeği sonrası objektife takılan güzel oyuncu, “Dizi çok iyi gidiyor ama iyi gidiyor olmasına rağmen dizi bu sezon bitiyor” dedi.

Dizinin final yapmasında reyting sıralamasının olmadığı ve senaryo gereği bitirilme kararı alındığı öğrenildi. Haziran ayı itibariyle ekranlara veda etmesi beklenen Anne dizisinin hayranları bu karar tepkili.

KAYNAK : Haber7

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ