Logan’ın yönetmeninden yeni proje

Logan dışında 3:10 to Yuma ve Walk the Line filmlerinin de yönetmeni olan James Mangold yeni bir projeye başlıyor. Don Winslow’un The Force adlı kitabından uyarlanacak olan filmin türü polisiye drama olacak. Uyarlaması yapılan roman ise henüz piyasaya çıkmış değil. Kitap, 20 Haziran’da piyasaya çıkacak.

Logan’ın yönetmeninden yeni proje

20th Century Fox ile anlaşma imzalayan 2017’nin rekor kıran filmi Logan’ın yönetmeni James Mangold, yeni bir projeyle karşımıza çıkıyor. Logan dışında 3:10 to Yuma ve Walk the Line filmlerinin de yönetmeni Mangold, yazar Don Winslow’un çok satan The Force romanının film uyarlamasını yönetmek için stüdyoyla anlaşmış durumda.

The Force, kötü niyetli kişilerin ağına sıkışan ve yolsuzlukla dolu geçmişi olan bir polisin hikâyesini anlatacak. Henüz romanın adı bile belli değilken, yani geçtiğimiz sonbaharda, stüdyo tarafından haklarının alınması için bir anlaşma yapan şirket, yönetmen olarak da Mangold ile anlaştı.

Ridley Scott, Shane Salerno ve Michael Schaefer tarafından yapımcılığı üstlenilen filmin kitabı ise 20 Haziran’da piyasaya çıkıyor.

Benedict Cumberbatch’ten yeni proje

Son dönemlerde The Current War’dan The Child in Time’a, Melrose dizisinden Avengers: Infinity War’a kadar birbirinden çok farklı projelerde üst üste yer alan Benedict Cumberbatch’ten yeni bir proje daha geliyor.Çocuk kitapları yazarı Matt Haig’in kitabından uyarlanacak olan ve yazarın ilk yetişkin kitabının sinema uyarlaması olan How To Stop Time filminin kadrosunda yer alacak olan Cumberbatch, filmde yüzyıllardır yaşamayı sürdüren bir adam olan Tom Hazard karakterini canlandıracak. Henüz romanı dahi piyasaya çıkmamış olan projenin yönetmenliğini ise kimin yapacağı belli değil. ‘Superman’ Görevimiz Tehlike 6’da oynayacak Osmanlı Subayı’na Ermeni boykotu

‘Superman’ Görevimiz Tehlike 6’da oynayacak

Justice League serisi ile tekrar beyazperdede Superman rolünde izleyeceğimiz Henry Cavill, Görevimiz Tehlike 6 kadrosuna katıldı.Oyuncu kadrosunda şimdilik Rebecca Ferguson, Tom Cruise, Vanessa Kirby ve Jeremy Renner’ın yer aldığı devam filmine Cavill’in katılacağını yönetmen Christopher McQuarrie kendi Instagram hesabından duyurdu.Aynı zamanda Görevimiz Tehlike 5, Jack Reacher, The Way of the Gun gibi filmlerin yönetmeni olan McQuarrie haberi esprili bir şekilde duyurmayı tercih etti. McQuarrie, Instagram paylaşımında “Bir düşünce var. Mission: Impossible’ın 6. bölümünde rol almak ister misiniz merak ediyorum. Baskı yok” şeklinde açıklamada bulundu.Yönetmene yanıtBu paylaşıma karşılık Cavill de kendi Instagram hesabından yaptığı bir yorumla “Böylesine mükemmel saçlı bir adama nasıl hayır diyebilirim?” şeklinde yönetmene yanıt verdi. Zack Snyder’ın yönettiği ve 17 Kasım’da vizyona girecek Warner Bros’un yaklaşmakta olan Justice League filminin çekimleri kısa süre önce tamamladı. Cavill şu sıralar yazar ve yönetmen David Raymond’ın “Nomis” adlı psikolojik gerilim filmi üzerinde çalışıyor. Türk sinemasında rekor beklentisi Osmanlı Subayı’na Ermeni boykotu

KAYNAK : Yenişafak

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ