Özel güvenlik sektörü 6.500 eleman alacak

Güvenlik Servisleri ve Organizasyon Derneği (GÜSOD) Başkanı ve Securitas Türkiye Ülke Başkanı Murat Kösereisoğlu, güvenlik sektörünün 2023’te 6.500 istihdam oluşturmak için hazırlandığını söyledi.

Özel güvenlik sektörü 6.500 eleman alacak

Securitas olarak kendilerinin de 1.500’ün üzerinde yeni istihdam sağlayacaklarını belirten Kösereisoğlu “Bizim haricimizde, güvenlik sektörünün de toplamda 5 bin kişi alacağını ve önümüzdeki yıl 6.500 kişilik özel güvenlik istihdamı sağlanacağını öngörüyoruz. Ayrıca, güvenlik çalışanlarının çalışma şartlarının iyileştirilmesi için önümüzdeki günlerde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüşmelerimiz olacak” dedi.

İstanbul, Trakya ve Marmara başta olmak üzere endüstri bölgelerinde iş gücü talebinin çok olduğunu anlatan Kösereisoğlu “Güzel ücretlerle, endüstrilerde iş var. Bu bölgelerde asgari ücretin yüzde 40-50 fazlasında ücretler veriyoruz. Mesai de oluyor, o da yüzde 15 kadar ek gelir sağlıyor. Buralarda maaşlar asgari ücretin yüzde 50 üzerine çıkıyor. Büyüyen endüstri, gelişme ve yeni yatırımlardan dolayı işletmeler b&uum …

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ