Tesla Model Y’nin Avrupa’daki azılı rakibi!

Tesla Model Y’nin yeni rakibi geliyor. Tesla’nın karşısında olacak olan otomobil epey iddialı tasarımla göz kamaştırıyor. 127 yıldır …

Tesla Model Y’nin Avrupa’daki azılı rakibi!

Tesla Model Y’nin yeni rakibi geliyor. Tesla’nın karşısında olacak olan otomobil epey iddialı tasarımla göz kamaştırıyor.

127 yıldır piyasada olmasına rağmen Skoda ABD’de tanınan bir otomobil üreticisi olamadı. Ürünleri şu anda Avrupa genelinde belirli pazarlarda mevcuttur. Firma, Tesla Model Y‘nin küresel başarısının üstesinden gelmek için bir girişimde bulunacak. Çek şirketi yakında Enyaq Coupe iV‘yi mevcut elektrikli crossover’ının daha yaşam tarzı odaklı bir örneği olarak piyasaya sürecek.

Bu ayın sonunda gerçekleşecek resmi tanıtımıyla Skoda, yeni ürününün duygusal bir tasarımdan ve olağanüstü aerodinamikten yararlanacağını doğruladı.

Bunu göz önünde bulundurarak üretici, 323 mil olacağı iddia edilen Enyaq SUV modelinnin daha iyi bir menzile sahip olacağını söyledi. Referans olarak, uzun menzilli versiyonu olan Model Y, tam şarjla 318 mil sunabiliyor.

Skoda Enyaq Coupe iV‘nin ön plana çıkan eskizleri, gövde renginde boyanmış bir çift yan etek ve büyük alaşım jantlar, yeniden tasarlanan eğimli tavan çizgisi, B sütunundan başlayıp bagaj kapağıyla birleşiyor ve büyük harflerle Skoda markasıyla vurgulanıyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ