Ortaklar Özel Torna Teknik Metal ve Demir Çelik Ürünleri Tic. A.Ş.

Adres
Zafer Mahallesi İmalat 3. Sok. No:1-3 Çorlu/ TEKİRDAĞ
Faks
0 282 673 27 77
FİRMA HAKKINDA
FOTO GALERİ
VİDEO
KONUM
YORUMLAR

Ortaklar Özel Torna Teknik Metal ve Demir Çelik Anonim Şirketi hızla gelişmekte olan sanayimizde siz değerli üretici firmalarımıza seri ucuz kaliteli üretim sürecinde daha verimli olabilmemiz amacıyla en iyi şekilde hizmet vermektedir.

55 yılı aşkın süredir endüstriyel bilgi ve tecrübemizle yetişmiş teknik ekiple hızlı, güvenilir ve uygun fiyatları/hızla sektörümüzün en geniş ve çağın gerektirdiği en yeni ürünlerle hizmetinizdeyiz.

Siz değerli müşterilerimizden gelen istekler doğrultusunda ürün çeşidimiz genişletmeye devam edeceğiz.

Ortaklar Özel Torna Metal ve Demir Çelik Anonim Şirketi kuruluşundan günümüze müşteri memnuniyetini esas almış ve kaliteli ürün anlayışını ön planda tutmuştur. Bu anlayışla uzun yıllar siz değerli müşterilerimizle birlikte daha ileri gidebilmeyi ümit ediyoruz.

Vizyonumuz

Kalite anlayışından ödün vermeyen, müşteri memnuniyetini sağlayan, müşteri odaklı, planlama ve çözüm yeteneği olan, kaliteli ürün bulunduran, başarısını çalışmaktan sağlayan, deneyimlerini doğru kullanabilen, sürekli gelişen ve büyüyen bir firma ile, sektörde lider olarak hizmet sunmak.

Misyonumuz

Yenilikçi, deneyimli, bilgi birikimi olan, güvenilir kadromuz ile kaliteli ve doğru hizmeti sağlamaktayız. Müşteri memnuniyetini esas alan politikamız ile bu doğrultuda çalışma yürüten, gelişen ve öğrenen, müşteri isteklerini benimseyen, kaliteli hizmeti uygun fiyata sağlayan bir firma olmak.

Henüz resim eklenmemiş.

Henüz video eklenmemiş.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

FİRMA HAKKINDA BİR YORUM YAZIN

FİRMAYI SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ