AK Parti Şahinbey İlçe Teşkilatı’ndan ihtiyaç sahibi çocuklara bayram hediyesi

AK Parti Şahinbey İlçe Teşkilatı’ndan ihtiyaç sahibi çocuklara bayram hediyesi

AK Parti Şahinbey İlçe Başkanlığı, yürüttüğü çalışma ile Gaziantep’te ihtiyaç sahibi aileleri tespit etti. İlçe Başkanlığı koordinasyonunda tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına hayırsever iş adamlarının desteğiyle kıyafet yardımı yapılarak bayram sevinci yaşattı.

“ÇOCUKLAR BİZİM GELECEĞİMİZ”

AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Avukat Hasan Teke, çocukların bizim geleceğimiz olduğunu söyleyerek, “Çocuklar bizim sevinç, mutluluk ve heyecan kaynağımızdır. Bir ülkenin geleceği için çocuk çok önemlidir. Egemenliğimizin teminatı millet; milletimizin, şehrimizin, ülkemizin teminatı yani geleceğimizin, yarınlarımızın, umutlarımızın, hayallerimizin teminatı ise sevgili çocuklarımızdır. Çocuklarımıza daha güzel, daha yaşanabilir bir ülke bırakmak onları geleceğe hazırlamak herkesin üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesiyle mümkündür. Çocuklarımıza en iyi şekilde yarınlara taşımak bizim en asli görevimizdir. Bu konuda bize destek olan ilimiz hayır sever iş adamlarından Hayri Aytaç’a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

AK Parti Şahinbey İlçe teşkilatı, bugüne kadar hayır sever iş adamlarının desteğiyle yaklaşık 2 bin 500 ihtiyaç sahibi çocuğa yazlık ve kışlık kıyafetler hediye ederek onları giydirdi.

KAYNAK : Haber7

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ