LeEco Yeni Amiral Gemisini Duyurdu!

Çinli akıllı telefon üreticisi LeEco, yeni amiral gemisi ile adeta akıllı telefon pazarına meydan okuyor. İşte LeEco Le Pro 3 özellikleri ve tasarımı!

LeEco Yeni Amiral Gemisini Duyurdu!

Qualcomm’un Snapdragon 820 işlemcisi ile gelen ilk akıllı telefonu üretmesiyle, akıllı telefon pazarında hızla yükselmeye başlayan LeEco, yeni modellerini duyurmaya devam ediyor.

Dünyanın İlk 8 GB RAM’li Telefonu

LeEco firmasının sızdırlan yeni akıllı telefonu LeEco Le 2s, dünyanın 8 GB RAM’li ilk akıllı…

Son günlerde yeni amiral gemi modelinden gelen sızıntılar ile gündemden düşmeyen Çinli üretici, Le Pro 3 modelini resmi olarak duyurdu. LeEco’nun yeni amiral gemisi Le Pro 3, tasarımı ve teknik özellikleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Telefon hakkında bugüne kadar ortaya atılan 8 GB RAM ve 5000 mAh kapasiteli batarya gibi iddialar asılsız çıksa da, telefonun teknik özellikleri bu iddialara yakın seviyede.

LeEco Le Pro 3 Özellikleri!

Le Pro 3 gücünü Qualcomm tarafından geliştirilen yeni dört çekirdekli Snapdragon 821 işlemciden ve Adreno 530 grafik biriminden alıyor. 2.4 GHz hızında çalışan Snapdragon 821, 820’ye göre yüzde 10 oranında bir performans artışı sunarken, grafik birimi 653 MHz hızında çalışıyor.

5.5 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlük sunan IPS ekranı 2.5D kavisli yapıda olan telefon, 16 megapiksel çözünürlüğünde otomatik odaklama özelliğine sahip olan arka ve 8 megapiksel çözünürlüğünde ön kamera ile birlikte geliyor.

Apple iPhone 7 serisinde olduğu gibi 3.5 mm kulaklık girişinin yer almadığı telefon, USB Type-C üzerinden bağlanan kulaklığı ile CDLA adını verdiği özel bir ses teknolojisini sunuyor. Telefonun 4 GB RAM’li versiyonu tercihe göre 32 veya 64 GB, 6 GB RAM’li versiyonu ise 64  veya 128 GB dahili depolama alanı ile birlikte sunuluyor. 

Le Pro 3’ün 4070 mAh kapasiteli bataryası kalınlığının 7.5 mm olduğu göz önüne alındığında oldukça etkileyici görünürken, hızlı şarj teknolojisi ile 30 dakika içerisinde sıfırdan yüzde 50’ye kadar şarj olabiliyor.

 

:: LeEco’nun yeni amiral gemisi Le Pro 3’ü beğendiniz mi?

SDN – ShiftDelete.Net

KAYNAK : http://shiftdelete.net/leeco-le-pro-3-duyuruldu-75474

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ