Piatek, yeni takımında ilgiden memnun

Ara transfer döneminde Milan’dan, Hertha Berlin’in yolunu tutan Krzysztof Piatek, Berlin’de kendisine olan ilgiden memnun olduğunu söyledi.

Piatek, yeni takımında ilgiden memnun

Ara transfer döneminin en hareketli ekiplerinden Hertha Berlin’in transferi Krzysztof Piatek, Berlin’de taraftarların kendisine olan ilgisinden memnun olduğunu söyledi. 

Krzysztof Piatek yaptığı açıklamada; “Berlin’de taraftarların bana büyük ilgisi var. Gördüklerinde ‘Piatek, pum, pum, pum!’ diye bağırıyorlar. İtalya’dan ayrılığımı normal görüyorum. Milan’da her sene forvet değişiyorlar, onlar için artık bir alışkanlık olmuş” dedi.

Polonyalı golcü Piatek, Milan’ın Zlatan Ibrahimovic’i transfer etmesiyle gözden düşmüştü. Krzysztof Piatek, 27 milyon euro karşılığında teknik direktörlüğünü Jürgen Klinsmann’ın yaptığı, Hertha Berlin’e transfer oldu. 

Krzysztof Piatek, Milan formasıyla bu sezon 20 resmi karşılaşmada forma giydi. Polonyalı golcü, Kırmızı-Siyahlılara 5 gol ve 1 asistlik katkı yaptı.

Piatek, yeni takımı Hertha Berlin ile ilk maçında Schalke 04 karşısında forma giydi. Maçta 27 dakika süre alan Polonyalı, ilk maçında gol veya asist katkısı yapamadı.

KAYNAK : Sporx

KAYNAK : Haber7

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ