5000 TL altındaki fiyatlarına rağmen üst düzey telefonlara kafa tutan telefonlar!

Yeni bir akıllı telefon için alışveriş yapmayı düşünüyor, ancak en iyi telefonlara sahip olmayı hedefliyorsanız, fahiş fiyatlar ödeyerek …

5000 TL altındaki fiyatlarına rağmen üst düzey telefonlara kafa tutan telefonlar!

Yeni bir akıllı telefon için alışveriş yapmayı düşünüyor, ancak en iyi telefonlara sahip olmayı hedefliyorsanız, fahiş fiyatlar ödeyerek, büyük harcamalar yapmanıza gerek yok!

Dilerseniz birkaç yıl geçmişten gelen uygun fiyatlı amiral gemilerini, dilerseniz ise en son sürümlere sahip olan amiral gemisi katiliği niteliğindeki fiyat/performans telefon modellerini tercih edebilirsiniz.

Teknoloji hızlı hareket ediyor, bu nedenle her zaman yeni bir şey satın alırkan tartışırız. Acele etme, yeni sürümü geldiğinde fiyatı düşecek, ya da daha iyisi gelecek gibi muhabbetler döner durur.

Ancak bir veya iki yıl öncesine ait birçok amiral gemisi telefon, çoğu insanın ihtiyaçlarını karşılayacak harika cihazlardır ve genellikle onları gayet indirimli olarak alabilirsiniz.

Biz de Teknolojioku ekibi olarak amiral gemilerine kafa tutabilecek, aynı zamanda en uygun fiyatları ile müşterilerini cezbedecek akıllı telefon modellerini sizler için bir araya getirdik!

İşte 5000 TL altındaki fiyatları ile üst düzey telefonlara kafa tutan telefonlar!

Poco X3 Pro

Fiyat: 4.439,30 TL

Poco X3 Pro

Ekran Boyutu:
6.67 İnç

Dahili Depolama:
128 GB

Bellek (RAM):
6 GB

Batarya Kapasitesi:
5160 mAh

Hat Sayısı:
Çift Hat

Hızlı Şarj:
Var

5G:
Yok

4.5G Desteği:
Var

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ