34 yıl sonra oğluna kavuştu

Manisa’da kadın sığınma evinde yaşayan Hülya Bilge, 3 aylıkken ayrılmak zorunda kaldığı oğluyla Aile ve Sosyal Politikalar Manisa İl Müdürlüğü’nün girişimi sonucu buluştu. Evli ve 2 kız babası oğlu Kerim Altınışık’a ulaşan anne Hülya Bilge, 34 yıldır çeşitli sığınma evlerinde kalarak yaşadığını ifade etti.

34 yıl sonra oğluna kavuştu

Manisa’da, kadın sığınma evinde barınan Hülya Bilge, 3 aylıkken ayrıldığı oğluna 34 yıl sonra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün girişimiyle kavuştu. Oğlu Kerim Altınışık, henüz 3 aylıkken eşinden boşanan ve 34 yıl boyunca çeşitli sığınma evlerinde kalan Bilge, evladına kavuşabilmek için Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne başvurdu. Bunun üzerine çalışma başlatan kurum, polisin de yardımıyla Bilge’nin oğlunun izini Bursa’da buldu.

Annesine ulaşmak istemiş

Evli ve 2 çocuk sahibi Altınışık, görüşmelerin ardından annesiyle buluşmak üzere Manisa’ya geldi. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen buluşmada, anne ve oğlu 34 yıl sonra hasret giderdi. Altınışık ise annesine ulaşmak için çaba sarf ettiğini ancak şimdiye kadar başarılı olamadığını dile getirdi. Annesini hiç bırakmayacağını söyleyen Altınışık, “Şu anda evliyim ve 2 kızım var. Bir fabrikada çalışıyorum. Zor günler geçirdim ancak ayakta kalmayı başardım. Bundan sonra annemle birbirimize sahip çıkacağız” diye konuştu.

KAYNAK : Yenişafak

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ