2020 Skoda Octavia Scout tanıtıldı

Ailenin diğer üyelerinde gelen arazi çizgilerini taşıyan 2020 Skoda Octavia Scout, meraklılarının dikkatini karakteristik donanımlarıyla çekecek.

2020 Skoda Octavia Scout tanıtıldı

2019 yılını önemli hamleleriyle yükselenler listesinde tamamlayan Skoda, ürün gamındaki amiral gemilerinin kozlarını da güçlendirdi. Markanın en çok satanlarından Octavia’yı da içerisine alan sürece şimdide ye yeni bir versiyon ekleniyor.

 

Ailenin diğer üyelerinden de anımsayabildiğimiz Scout rozeti, 2020 model yılıyla birlikte Octavia’ya da dahil ediliyor. Normal Octavia Combi’den 15 milimetre daha yüksek olan Scout, standart olarak Rough-Road paketi ile birlikte gövde altı korumasını da beraberinde getiriyor.

Önceki versiyonlarda sadece dört tekerlekten çekiş ile sunulan versiyona artık ön tekerlekten çekişli olarak da sahip olunabiliyor. 2020 Skoda Octavia Scout için açıklanan motor seçenekleri de kullanıcıların isteklerine göre şekillenecek. 

 

Yeni Octavia Scout’un kaputunun altında benzin ve dizel motor seçenekleri sunuluyor. Dizel ayağında yeni nesil 2.0 litrelik motor 200 PS güç ve 400 Nm torkla kullanıcılara hizmet edecek. Dört tekerlekten çekişli altyapıyla standart olarak gelen bu makinenin yanı sıra aynı hacimde 150 PS güç üreten dizel de tercih edilebilecek.

Benzinli ayağında ise 2.0 litre ve 1,5 litrelik seçenekler karşımıza çıkıyor. Octavia Scout üst paketlerindeki motorla birlikte 2 tona kadar çekiş desteği de sağlayabiliyor. Scout paketi görünümdeki arazi çizgilerinin yanında süspansiyon konforu olarak da optimizasyonu sunacak.

Araçta standart olarak 18 inçlik jant seti sunulurken içeride; kapı panelleri ve kollarında krom detaylar, gösterge panosunda modele özgü dekoratif kaplamalar ve Scout logoları öne çıkıyor. Skoda versiyonu Avrupa pazarına önümüzdeki sonbahar döneminde sunmaya hazırlanıyor. Fiyat ve diğer detaylar ise temmuz ayı içerisinde açıklanacak.

KAYNAK : Haber7

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ