2020 Skoda Octavia RS’nin görselleri sızdırıldı!

Çekyalı otomobil devi Skoda’nın merakla beklenen 2020 Octavia RS’nin görselleri sızdırıldı. İçerisinde Scout versiyonun da kendisine yer bulduğu detaylar, 2020 Skoda Octavia RS özelindeki karakteristik değişimleri çok net ortaya koyuyor.

2020 Skoda Octavia RS’nin görselleri sızdırıldı!

Hafta içerisinde Cenevre Otomobil Fuarı’nda gerçekleştirilecek olan tanıtım etkinliğinin resmi duyurusuyla karşımıza çıkan 2020 Skoda Octavia RS için çember daralıyor. Uzun süredir detaylı bir sızıntısını beklediğimiz modelle ilgili bağımsız tasarımcıların hayata geçirdiği tasarım projeleri üzerinden değerlendirme yapılmaya başlandı bile. 

Radarımıza henüz takılan görseller ise, bekleyişimizi sona erdirme konusunda gayet yeterli detaylar barındırıyor. Octavia Club forum kaynaklı olarak servis edilen ve dünya basınında yer bulan fotoğraflarda, yeni jenerasyondaki temel değişimler net şekilde kendisini hissettiriyor. 

Yeni Octavia RS’in tasarım bazında net şekilde ayrıldığı noktalarla birlikte karakterin çok daha çekici bir hal aldığını söylemek mümkün. Gövde üzerindeki tampon, marşpiyel ve egzoz gibi temel dinamiklerin tamamında çok net hissettiğimiz parçalara, kırmızı fren kaliperleri de eşlik ediyor.

Otomobilin motor konusunda beraberinde bir ilki getireceğini de önceki yazılarımızda da yer vermiştik. Volkswagen Golf ve SEAT Cupra ürün gamında da göreceğimiz seçenekler arasında. 1,4 litrelik benzinli motor ve bir adet elektrik motorunun bir araya geldiği bu birliktelikte ortaya 245 PS güç ve 400 Nm tork gibi fena sayılmayacak değerler çıkıyor. Octavia’nın ateşli versiyonu bu kombinasyonda 0’dan 100’e yaklaşık 7 saniyede çıkabilecek. 

KAYNAK : Haber7

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ