2020 Audi S5 için ABT modifikasyonu

Almanya merkezli ABT, 2020 Audi S5 için yayınladığı performans geliştirmesini makyaj öncesi modeller için de sunacağını duyurdu.

2020 Audi S5 için ABT modifikasyonu

Son dönemlerde önemli bir karakter değişimi yaşamakla meşgul olan Audi ürün gamı, özellikle dış tasarımda başarılı bir standart yakaladı denebilir. Özellikle binek modellerde en tepeden başlangıç noktasına kadar uzanan bu değişim sürecinin son üyesi ise geçtiğimiz ay karşımıza çıkarıldı.

 

 

Bu tanıtımın başrolü olan yeni jenerasyon A5 ailesinin içerisine kendisine yer bulan 2020 Audi S5, kısa süre içerisinde de markanın resmi geliştiricisi olarak nitelendirebileceğimiz ABT’nin garajına girdi. ABT tarafından paylaşılan ilk detaylara baktığımızda, yayılanan tüm bu performans modifikasyonunun makyaj öncesi S5’lere de uygulanıyor olduğunu görüyoruz. Bu da kullanıcı kitlesini memnun etme konusunda ekibin elini fazlasıyla güçlendiriyor.

 

 

2020 Audi S5 geliştirmesinden satır başları Performans geliştirmesinin rakamsal verileri öncesinde ilk olarak standart S5’in fabrika çıkış verilerini anımsamakta fayda var. Dizel versiyonunda kaput altında 3.0 litrelik twin-turbo V6 makineyle gelen otomobil, yaklaşık 345 beygir ve 700 Nm torka sahip.

Bu sayede 0’dan 100’e hızlanmasını 4,9 saniyede tamamlayabildiğini gördüğümüz S5’in maksimumda erişebileceği hız ise 250 km/s ile limitlendiriliyor. ABT dokunuşuna baktığımızda ise aynı makine üzerinde yapılan performans geliştirmeleriyle birlikte seviye 380 beygir güç ve 760 Nm tork dolaylarına çıktığını görüyoruz.

Şimdilik performans verilerine etkisini bildiğimiz bu geliştirmeyle birlikte süspansiyon ve jant gibi bölümlerde de ABT değişimleriyle karşılaşacağız.

KAYNAK : Haber7

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ