2019 yılında yeni bir Assassin’s Creed oyunu gelmeyecek

Vakti zamanında Prince of Persia’nın yerini alarak zamanla video oyun dünyasının en büyük markalarından bir tanesi haline gelen Assassin’s Creed serisi, bugün milyonlarca oyuncu tarafından oynanıyor.

2019 yılında yeni bir Assassin’s Creed oyunu gelmeyecek

Son olarak Assassin’s Creed Origins ile oyuncuların karşısına çıkan Ubisoft, bu kez Assassin’s Creed Odyssey ile sevenlerinin karşısına çıkacak. Antik Yunan topraklarında geçen yeni oyundan sonra geliştiricilerin seriye 1 sene ara vereceği ortaya çıktı. Origins piyasaya çıktıktan sonra Ubisoft’un uzun bir süre aynı mekanikleri üzerinden her sene oyun yapacağı tahmin ediliyordu. Ancak Ubisoft tahminleri yanılttı ve aynı Origins çıkmadan önce yaptığı gibi seriyi yine nadasa yatırma kararı aldı.

Bir sonraki yıl yeni Assassin’s Creed olmayacak

Son oyunda, oynanışın iyice gizlilikten kopması yüzünden eleştirilerin odağı olan Ubisoft, bakalım Odyssey’in satışlarından memnun kalacak mı? Diğer bir yandan seriye iki sene ara verilmesi, bazı köklü değişikliklerin de habercisi olabilir. Belki de firma bir sonraki Assassin’s Creed oyununu yeni nesil konsollar için çıkartmayı planlıyordur. Çünkü yeni nesil konsolların 2020 yılında çıkacağına dair güçlü iddialar bulunmakta.

(fanatik)

KAYNAK : AKŞAM GAZETESİ

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ