2019 Yılbaşı hangi güne denk geliyor? Toplam kaç gün tatil var?

Yılbaşı tatiline sayılı günler kaldı. Tatil planını şekillendiren öğrenciler ve çalışanlar gözünü resmi tatil takvimine çevirdi. 2019 yılına merhaba diyecek olan vatandaşlar, bu yıl yılbaşının hangi güne denk geldiğini merak ediyor. Yılbaşı tatili kaç gün olacak? İşte 2019 yılının tatil günler…

2019 Yılbaşı hangi güne denk geliyor? Toplam kaç gün tatil var?

Yılbaşına kısa süre kaldı ve birçok kişi yeni yıla sevdikleriyle girebilmek için planlar yapıyor. Yılbaşı tatili her yıl 1 Ocak’ta ilan edilen resmi tatildir. Bu sene Yılbaşı tatilini hafta sonu tatiliyle birleştirmek isteyenler, yılbaşı hangi güne denk geliyor ve 31 Aralık tatil mi sorularını soruyor.

 

 

YILBAŞI TATİLİ HANGİ GÜNE DENK GELİYOR KAÇ GÜN TATİL OLACAK?

1 Ocak Salı gününe denk gelen yılbaşı tatilini pazartesi ile birleştirenler hafta sonuyla birlikte toplamda 4 gün tatil yapmış olacak.

 

 

Peki yılbaşı 4 gün resmi tatil olacak mı? Konu ile ilgili henüz net bir açıklama yapılmazken 31 Aralık Pazartesi günü de tatil ilan edilirse kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlar 4 günlük bir tatil ile yeni yıla giriş yapacak. 

Geçtiğimiz senelere bakacak olursak 31 Aralık pazartesi gününün resmi tatil olması beklenmiyor.

2019 RESMİ TATİL GÜNLERİ AÇIKLANDI!

1 Ocak Salı gününe denk gelen yılbaşı tatilini pazartesi ile birleştirenler hafta sonuyla birlikte toplamda 4 gün tatil yapmış olacak.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI TATİLİ

Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı tatili salı gününe denk gelecek. Bu resmi tatili pazartesi ile birleştirenler hafta sonuyla birlikte toplamda 4 gün tatil yapmış olacak.

1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ TATİLİ

Emek ve Dayanışma günü İşçi Bayram çarşamba günü kutlanacak. Çalışanlar ve öğrenciler için bugün resmi tatil uygulanacak.

19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI

Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı pazar gününe denk gelecek, ekstra tatil olmayacak.

RAMAZAN BAYRAMI TATİLİ

Ramazan Bayramı tatili 04 Haziran salı günü başlayacak. Hafta sonuyla birleştirenler toplamda 5 gün tatil yapacak.

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ TATİLİ

Demokrasi ve Milli Birlik Günü pazartesi gününe denk gelecek hafta sonu ile birleştirenler toplamda 3 gün tatil yapacak.

KURBAN BAYRAMI TATİLİ

Kurban Bayramı tatili 11 Ağustos pazar günü başlayacak ve çalışanlar hafta sonuna denk gelmesi sebebiyle 3 gün tatil yapabilecek.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI TATİLİ

Bayram cuma günü kutlanacak. Hafta sonuyla birleştirenler toplamda 3 gün tatil yapacak.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI TATİLİ

Bayram salı günü kutlanacak tatilini pazartesi ile birleştirenler hafta sonuyla birlikte toplamda 4 gün tatil yapmış olacak.

KAYNAK : Haber7

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ