2019 Anadolu Üniversitesi AÖF 3 ders sınav sonucu açıkladı!

Açıktan üniversite eğitimi gören ve mezun olmak için en fazla 3 dersi kalmış öğrencilerin girdiği AÖF 3 ders sınav sonuçları için tarih belli oldu.

2019 Anadolu Üniversitesi AÖF 3 ders sınav sonucu açıkladı!

AÖF 3 ders sınav sonuçları için heyecan dorukta. Anadolu Üniversitesi tarafından  27 Temmuz tarihinde gerçekleştirilen AÖF 3 ders sınav sonucu için öğrenciler bekleyişe geçti. Açıktan üniversite eğitimi gören ve mezun olmak için en fazla 3 dersi kalmış öğrencilerin girdiği AÖF 3 ders sınav sonucu 05 Ağustos pazartesi günü itibariyle açıklandı

 

SONUÇLAR NEREDEN ÖĞRENİLECEK?

 

Öğrenciler, sınav sonuçlarını “https://aof.anadolu.edu.tr/” internet adresinden ya da üniversitenin mobil uygulamasından TC kimlik numaralarıyla öğrenebilecek.

AÖF YAZ OKULU SINAVI NE ZAMAN?

Yaz Okulu Sınavı için sınav merkezi tercihleri 19 Temmuz’a kadar yapılabilinecek. 11 hafta sürecek eğitimin ardından 14-15 Eylül’de final sınavları yapılacak. Yaz okulunda, hangi derslerin olacağı, ilgili birim kurulunun kararı ve Üniversite Senatosunun onayı ile belirlenecek. Yaz Okulu başarı değerlendirmesi tek sınavla yapılacak ve bunun başarı notuna katkısı yüzde 100 olacak.

YAZ OKULUNDA HANGİ DERSLER AÇILACAK?

1- Ders seçimi, aof.anadolu.edu.tr adresindeki Kayıt Otomasyonu bağlantısı Yaz Okulu Kayıt linkinden ilgili kayıt tarihleri arasında yapılacaktır.

2- Yaz okulunda hangi ders/derslerin açılacağı ilgili birim kurulu kararı ve Senatonun onayıyla yaz okulu kayıt tarihlerinden sonra belirlenir.

YAZ OKULU ÖĞRETİM ÜCRETİ TUTARLARI

AÖF Yaz Okulu ücretleri; Alınan ders sayısına göre ödenecek ücret tutarları aşağıda belirtilmiştir:

Yaz okulunda 1 Ders alan öğrenci toplam: 160,00 TL
Yaz okulunda 2 Ders alan öğrenci toplam: 175,00 TL
Yaz okulunda 3 Ders alan öğrenci toplam: 190,00 TL
Yaz okulunda 4 Ders alan öğrenci toplam: 205,00 TL
Yaz okulunda 5 Ders alan öğrenci toplam: 220,00 TL öder.

KAYNAK : Haber7

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ