2018 Vakıflar Genel Müdürlüğü burs başvuru sonuçları açıklandı mı?

2018 yılı itibariyle Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne yapılan burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Binlerce öğrencinin heyecanla beklediği Başbakanlık VGM burs sonuç tarihi ve detayları haberimizde…

2018 Vakıflar Genel Müdürlüğü burs başvuru sonuçları açıklandı mı?

Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü burs sonuçları için nefesler tutuldu. Kredi ve Yurtlar Kurumu’nun gerçekleştirdiği değerlendirmenin ardından burstan faydalanamayan öğrenciler, Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) burs sonuçları için detayları sorguluyor. Peki, VGM burs sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, konuyla ilgili detaylı bilgiler

VGM BURS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından üniversite öğrencilerine verilen burs için 2017-2018 eğitim dönemi başvuruları sona ermişti. Başvuruların sona ermesinin ardından değerlendirme süreci de KYK burs sonuçlarının açıklanmasının ardından başladı. VGM burs sonuçları için bekleyişte olan öğrenciler merakla sonuçların açıklanmasını bekliyor.

VGM burs sonuçları ile ilgili açıklama yayınlayan Vakıflar Genel Müdürlüğü, internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada “Ortaöğrenim burs başvuru değerlendirmeleri başlamış olup yükseköğrenim burs başvuru değerlendirmeleri Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumunun burs başvuru sonuçlarını açıklamasının ardından başlayacak ve her iki eğitim yardımı için mümkün olan kısa sürede değerlendirmeler tamamlanacaktır.” ifadelerini kullandı.

VGM burs sonuçlarının Aralık ayı sonunda veya Ocak ayının başında açıklanacağı tahmin ediliyor. VGM burs sonuçları açıklandıktan sonra www.vgm.gov.tr adresi üzerinden öğrenciler sonuçları görüntüleyebilecekler.

KAYNAK : Haber7

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ