2018 AÖL kayıt yenileme 2.dönem sınav tarihleri ne zaman MEB AÖL açık lise kayıt yenileme ne zaman bitiyor?

2018 AÖL kayıt yenileme 2.dönem sınav tarihleri ne zaman MEB AÖL açık lise kayıt yenileme ne zaman bitiyor? Açık lise AÖL 2018 kayıt yenileme nasıl yapılır araştırılıyor. Binlerce öğrenci AÖL kayıt yenileme ve AÖL para yatırma, AÖL ders seçimi işlemlerini internetten araştırıyor. AÖL kayıt yenileme işlemi için süreç devam ediyor. Lise öğrenimlerini dışarıdan tamamlama yolunda ilerleyen vatandaşların merakla araştırdığı AÖL kayıt yenileme işlemi, 23 Ocak tarihinde sona erecek. Peki, öğrencilerin merakla beklediği AÖL kayıt yenileme işlemi nasıl yapılacak? Açık Öğretim AÖL sınav tarihleri 2018 belli oldu. AÖL kayıt yenileme başvurusunu kimler yaptıracak? Öğrencilik durumu Silik, Donuk veya Aktif olan öğrencilerimiz kayıt yenileme işlemi yaptıracaktır. Kayıt yenileme işlemini yaptırmayanlar II. Dönem sınavına katılamaz. AÖL sınav sonuçları nereden açıklanır? İnternet ortamında “www.aol.meb.gov.tr” adresinden duyurulmaktadır. Sınav sonucunda mezun olamayan öğrencilerin bir sonraki dönem için kayıt yenileme ve ders seçimi zorunludur. İşte merak edilen AÖL kayıt yenileme nasıl yapılır ne zaman MEB son dakika AÖL kayıt yenileme 2018 ders seçimi para yatırma işlemleri detayları haberimizde sizler için derledik.

2018 AÖL kayıt yenileme 2.dönem sınav tarihleri ne zaman MEB AÖL açık lise kayıt yenileme ne zaman bitiyor?

2018 AÖL kayıt yenileme 2.dönem sınav tarihleri ne zaman MEB AÖL açık lise kayıt yenileme ne zaman bitiyor?AÖL kayıt ve AÖL ders seçimleri için neler yapılıyor? Binlerce öğrenci açıktan liseyi okuyor ve kariyer adımlarını buradan başlayarak tamamlamaya çalışıyor. AÖL para yatırma işlemleri ve AÖL kayıt yenileme ücretleri ne kadar merak ediliyor. Açık Öğretim Lisesine kayıt yenileme yaptıracak öğrenciler, her yıl belirlenen kayıt yenileme sınav ücretini ödemek zorundadır. 2018 yılında bir dönem için kayıt yenileme Sınav Ücreti; 30 TL olarak belirlenmiştir. (30 TL Açık Öğretim Lisesi Kayıt Yenileme Sınav Ücreti olarak 5 TL ise Halk Eğitim Merkezi Okul Aile Birliğine yatırılacaktır.) AÖL mazeretli kayıt yenileme başvuru tarihleri ise 24-26 Ocak 2018 olarak belirlendi. AÖL kayıt yenileme hangi bankaya yapılacak? Tüm ödeme kanallarından yapılacak ödemelerde adayların katılacağı ilgili sınavın adıyla ücret yatırmaları gerekmektedir. İşte araştırılan AÖL kayıt yenileme nasıl yapılır ne zaman MEB son dakika AÖL kayıt yenileme 2018 ders seçimi para yatırma işlemleri sizlerle…

 

AÖL KAYIT YENİLEME NASIL YAPILIR? NE ZAMAN BİTİYOR?

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünce gerçekleştirilen Açık Öğretim Lisesi 2017-2018 eğitim öğretim yılı 2. dönem kayıt yenileme işlemleri devam ediyor. Adaylar kayıt yenileme işlemlerini en geç 23 Ocak 2018tarihine kadar yapabilecekler. Öğrenciler kayıt yenileme ücretini belirli bankaya yatırdıktan sonra, kayıt yenileme işlemleri gerçekleşecek. Kayıt yenileme işlemini yapan öğrenciler 2. dönem ders seçme işlemlerini yapmak zorundadır.

AÖL mazeretli kayıt yenileme başvuru tarihleri ise 24-26 Ocak 2018 olarak belirlendi.

 

KAYNAK : STAR GAZETESİ

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ