2017 TUS ve STS Tıp sonuçları ÖSYM öğrenme sayfası

ÖSYM (Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi) tarafından yapılan 2017 TUS ve STS Tıp sonuçları bugün açıklanacak. Peki sonuçlar saat kaçta açıklanır? İşte detaylar…

2017 TUS ve STS Tıp sonuçları ÖSYM öğrenme sayfası

2017 ilkbahar dönemi TUS ve STS Tıp sınav sonuçları bugün ÖSYM tarafından açıklanacak. 22 Nisan tarihin yapılan ve binlerce kişinin girdiği STS TIP ve TUS sınav sonuçları bugün saat kaçta açıklanacağı ise büyük merak konusu oldu. İşte 17 Mayıs çarşamba günü itibariyle yapılan ÖSYM TUS ve STS Tıp sınav sonuçları son dakika açıklaması ve öğrenme sayfası.

TUS VE STS TIP SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

ÖSYM’nin sorumluluğundaki diğer sınavlar gibi STS Tıp ve TUS sınav sonuçları da kurumun Sınav Sonuç sistemi üzerinden açıklanacak. Sınava giren binlerce giren TUS ve STS Tıp sınav sonuçları 17 Mayıs Çarşamba günü sonuc.osym.gov.tr adresinde öğrenebilecek. Sonuçlar adaylara yazılı veye posta yolu ile gönderilmeyecek. Sadece ÖSYM’nin sonuç ekranından açıklanacak.

SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

TUS ve STS-Tıp sonuçlarının açıklanacağı kesin saat bilinmiyor ama ÖSYM’nin sonuçları öğlen saatlerinde ilan etmesi bekleniyor.

KAYNAK : Haber7

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ