2017 Jandarma uzman erbaş alımı sonuçları açıklanma tarihi belli oldu!

2017 yılı itibariyle binlerce kişinin başvuru yaptığı Jandarma uzman erbaş alım sonuçları ne zaman açıklanacak? Lise mezunlarınında başvuru yapabildiği Jandarma uzman erbaş alım sonuçları ile ilgili detaylar haberimizde…

2017 Jandarma uzman erbaş alımı sonuçları açıklanma tarihi belli oldu!

21 Kasım salı günü itibariyle sona eren Jandarma uzman erbaş başvuru alım sonuçları günün en çok arananlar listesine girdi. Bu konuya istinaden hazırladığımız haberde  Jandarma uzman erbaş alım süreci ile ilgili tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yapılan ve lise mezunlarınında başvuru yapabildiği Jandarma uzman erbaş alım sonuçları ile ilgili resmi tarih verildi.

Başvuru sonuçları 01 Aralık 2017 tarihine kadar www.jandarma.gov.tr internet adresinden açıklanacak.

Çağrı yapıldığı halde seçme sınavları aşamasına katılmayan adayların ön başvuru işlemleri sonlandırılacak. Asıl başvurular ise, istenen belgeler ile seçim aşaması sınavlarına gelinmesi ve belgelerin kayıt kabul kuruluna teslim edilmesi ile yapılmış olacak.

Seçme sınavları tarihleri www.jandarma.gov.tr internet adresinde yayımlanacak.

2017 yılı Jandarma uzman erbaş başvuru sonuç tarihi açıklanır açıklanmaz haberimizden öğrenebilirsiniz. 

UZMAN ERBAŞ MAAŞLARI NE KADAR?

Uzman erbaşlar göreve başladığı ilk günden itibaren 2017 yılı itibariyle 3 bin lira civarı maaş almaktadırlar. Tabi, bu maaş riski olmayan Batı illerinde görev yapan jandarma uzman çavuşlar için geçerlidir. Jandarma uzman çavuş ile diğer uzman çavuşların maaşları aynıdır. Terör olaylarının yaşandığı bölgelerde görev yapan uzman erbaşlar 4 bin ile 5 bin TL arası maaş almaktadırlar. Bu miktar, terör riskine göre verilen yüzdeye göre değişmektedir.

JANDARMA’YA 222 SİVİL MEMUR ALINACAK!

Jandarma sivil memur alımı başvurusu ile bünyesinde yer alan açık kadroları tamamlayacak. 7 Kasım tarihinde erişime açılan ilanın ardından müracaatları almaya başlayan Jandarma Genel Komutanlığı, sivil memur alımı için son değerlendirmelerini gerçekleştiriyor. Peki, Jandarma sivil memur alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte, ihtiyaç olan bölgelerde değerlendirilecek olan 222 personel alımı başvurusu ve detaylı bilgiler 

Başvuru ve Sınav ile ilgili bilgiler

a. Başvurular, 07 KASIM 2017 tarihinde başlayarak, 28 KASIM 2017 tarihinde saat:17.00’da sona erecek şekilde, sadece www.jandarma.gov.tr internet adresinden yapılacak olup, posta ile veya diğer şekillerde yapılacak başvurular kabul edilmeyecek ve bu başvurulara cevap verilmeyecektir. Adaylar sadece bir unvanda başvuru yapacaklardır. Sınavlara Tablo-1 ve Tablo-2’de belirtilen kadro miktarlarının 10 katı aday çağrılacaktır.

KAYNAK : Haber7

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ