2017 AÖF vize soru ve cevapları!

AÖF soruları ve cevapları, sınavın sonuçlanmasının ardından öğrencilerin ilk sorguladığı konu olacak. AÖF sonuçları öncesinde sorular ve cevapları yakından inceleyecek olan öğrenciler, bu sayede kendi puanlarını hesaplayabilecek. Peki, AÖF soruları ve cevapları ne zaman yayımlanacak? İşte, sınav sonuçları hakkında detayları araştıran vatandaşlar için bazı bilgiler

2017 AÖF vize soru ve cevapları!

Açıköğretim Fakültesi’nde eğitim gören öğrenciler, soru ve cevapların yayınlanmasını bekliyor. Öte yandan AÖF sınav sonuçları da heyecanla bekleniyor. Peki AÖF soru ve cevapları çıktı mı? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

AÖF SINAV SORULARI VE CEVAPLARI AÇIKLANDI MI?

Geçmiş yıllarda çıkmış sınav sorularına ve cevaplarına AnadoluM eKampüs Sisteminden erişim sağlanıyor. https://ekampus.anadolu.edu.tr adresinden TCKN ve şifrenizle oturum açarak dersleriniz üzerinden çıkmış sınav sorularını ve cevaplarını görebilirsiniz.

25-26 Kasım’da yapılan AÖF vize sınavlarının soruları ve cevapları ise henüz yayınlanmadı. Soru ve cevapların bir hafta içerisinde erişime açılması bekleniyor.

Anadolu Üniversitesi 27 Kasım 2017 tarihinde, saat 15:00’te resmi sayfası olan e-Kampüs sayfasında soruları ve cevapları yayınladı. Sınava giren öğrenciler soruları ve cevapları görebilmektedir. Soruları ve cevapları görmek için TIKLAYINIZ

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF soru ve cevapları henüz yayınlanmadı ancak birkaç gün içinde yayınlanması bekleniyor. AÖF sonuçlarının açıklanması ise bir süre daha sürecek.  Her sınavın ardından “Sonuçlar ne zaman açıklanacak?” konusu gündeme gelirken genellikle AÖF sınav sonuçları 15 gün içinde açıklanıyor.AÖF sınav sonuçları açıklanır açıklanmaz aşağıdaki linke tıklayınız.

SINAV SONUÇ İTİRAZI

Sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 3 (üç) işgünü içinde itiraz edilebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz.

KAYNAK : Haber7

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ