2017 AÖF sınav giriş belgesi çıkartma ekranı…

AÖF 2017 sınav yerleri açıklandı. Binlerce üniversite öğrencisinin merakla beklediği AÖF bahar dönemi vize sınav giriş belgesi haberimizde bulunan bağlantıdan çıkartabilirsiniz.

2017 AÖF sınav giriş belgesi çıkartma ekranı…

24 Nisan pazartesi günü itibariyle AÖF sınav giriş belgesi pdf dosyası indirmek için haberimizden faydalanabilirsiniz. Anaodolu Üniversitesi tarafından düzenlenen Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Bahar Dönemi ara sınavları için geri sayım başladı. Öğrenci girişi yaparak 29-30 Nisan’da yapılacak sınavlar için giriş belgenizi alabilirsiniz.

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ ÇIKARTMAK İÇİN TIKLAYINIZ

AÖF 2.DÖNEM SINAVI NE ZAMAN?

AÖF Sınavlarının ikinci dönem sınavlarının ilki olan Bahar Dönemi Ara Sınavı yani ikinci dönem ilk vize sınavının 1. oturum tarihi 29 Nisan 2017Cumartesi günü 2. oturum tarihi de 30 Nisan 2017 Pazar günü yapılacaktır. İkinci dönem final sınavı olan Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı da 3 Haziran 2017 Cumartesi ve 4 Haziran 2017 Pazar günü iki gün iki oturum şeklinde yapılacaktır.  Vize ve final sınavlarından sonra bir anlamda kurtarma sınavı olan 2016-2017 Öğretim Yılı Üç Ders Sınavı 22 Temmuz 2017 tarihinde yapılacaktır.

4 YANLIŞ 1 DOĞRUYU GÖTÜRECEK Mİ?

Anadolu Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan tarafından yapılan açıklamaya göre 2016 – 2017 eğitim öğretim yılı dönemi içinde artık 4 yanlış 1 doğruyu götürecek. Yani her yanlış cevap 0.25 doğru cevabı eksiltmiş olacak.

Gündoğan yaptığı açıklamada “YÖK Ölçme değerlendirme ile ilgili bir standart oluşturmak istiyor. YÖK ün belirlemiş olduğu usul ve esaslara göre bu yıldan itibaren Açıköğretim fakültesi (AÖF) yanlış cevapların doğru cevapları götürme uygulamasını yapacağız. Bu değişiklik sadece bizde değil, ülkemizde eğitim sunan tüm Açıköğretim fakülteleri tarafından uygulanacaktır “ dedi.

AÖF SINAVA GİRERKEN GEREKEN BELGELER

1- Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi

2- Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi

Fotoğraflı ve soğuk damgalı nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, zorunlu askerlik görevini yerine getirmekte olan er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi, Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen Baro Kartı/Avukat Kimlik Belgesi, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar, yurt dışında yapılan sınavlarda o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir.

Sınava giriş için gerekli bu iki belgeden biri bile eksik olsa öğrenci sınava alınmaz.
Öğrenciler, Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesini www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresinin Öğrenci Girişi bölümüne TCKN ve şifreleri ile giriş yaparak kendi sayfalarından veya AÖF Bürolarından alabilirler.

KAYNAK : Haber7

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ