200’den fazla çocuğu istismar eden sapık öldürüldü! Akıllara durgunluk veren cinayet

200’den fazla çocuğu istismar ettiği için 22 kez müebbet hapis cezasına çarptırılan Richard Huckle adlı sapık, cezaevinde ölü bulundu. Huckle’ı öldürdüğü belirtilen Paul Fitzgerald’ın, bir kalemin ucuna bıçak takarak Huckle’ın burun deliğine soktuğu, Huckle’ın oluşan beyin hasarı nedeniyle öldüğü belirlendi.

200’den fazla çocuğu istismar eden sapık öldürüldü! Akıllara durgunluk veren cinayet

Tarihin en aşağılık sapıklarından biri olarak bilinen İngiliz vatandaşı Richard Huckle, Malezya’da 200’den fazla çocuğu istismar etme suçundan yakalandı. Sapıklıklarını kitap haline getiren Huckle’ın en küçük kurbanının 6 aylık olduğu belirtiliyor.

2016 yılındaki yargılama sonucu 22 kez ömür boyu hapis cezasına çarptırılan Huckle, İngiltere’nin Kuzey Yorkshire bölgesindeki Full Sutton hapishanesine gönderildi.

Huckle, 13 Ekim 2019’da hücresinde ölü bulundu. Sapığı öldürdüğü belirlenen Paul Fitzgerald, 23 Kasım Pazartesi günü çıktığı mahkemede, zihinsel sorunları olduğunu ve cinayeti bu yüzden işlediğini savundu. Juriyi ikna edemeyen Fitzgerald, cinayet suçundan 34 yıl hapse mahkum edildi.

CİNAYET AKILLARA DURGUNLUK VERDİ

Yargıç Nikolas Lavender, 30 yaşındaki Fitzgerald’ın fosforlu kaleme bir bıçak taktığını ve ardından Huckle’ın burnuna sokarak ölümcül beyin yaralanmalarına neden olan “sadist” bir adam olduğunu söyledi.

Lavender Fitzgerald’a şunları söyledi:

Sen bir psikopatsın ve işkence yapmayı, tecavüz etmeyi, öldürmeyi ve hatta başkalarını yemeyi hayal etmekten zevk alıyorsun.

Fitzgerald’a en az 34 yıl olmak üzere müebbet hapis cezası verildi.

ALÇAKÇA ÖVÜNMÜŞTÜ

Savcılar, Malezya’da yüzlerce çocuğu istismar eden Huckle’ın, çocukların ve ebeveynlerin güvenini kazanmak için sık sık öğretmen ve hayırsever kılığına girdiğini söyledi.

Bununla da yetinmeyen sapık, internette paylaştığı görüntü ve yazılarla övünmüş.

FİTZGERALD’A DESTEK ÇIKTILAR AMA…

Öte yandan bazı sosyal medya kullanıcıları, Fitzgerald’ın sapığı öldürdüğü için “madalyayı hak ettiğini” söyledi.

Ancak mahkeme, katilin iyi biri olmadığını, kadınlara tecavüz etmekle ilgili düşüncelerinin olduğunu açıkladı.

star.com.tr

KAYNAK : Star.com.tr

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ